Mit tegyek ha 5 éves kislányom papucsal ver engem rendszeresen?
nem nevetted ki egyszer amikor ezt csinálta? lehet tetszett neki és azért csinálja hogy nevessél.
nekünk a 28 hónapos kisfiunk ha pl.rácsap az apja fejére és ő kineveti, akkor tovább csinálja.
Én elvenném ilyenkor a papucsot a kezéből egy egy picit azzal ráütnék az ő fejére, de nem úgy hogy fájjon neki, hanem csak hogy meglepődjön. mondjad neki hogy neked ettől jobban fáj és sírni fogsz ha rádver. nálunk ez általában bejön. és tedd el a papucsokat :)
volt néhány hete a kétévesemnek olyan szokása hogy anyát ütötte, nem játék volt- láttam hogy nézi meddig mehet el
megegyeztünk ha anyát megüti egész nap nincs mesecsatorna nézés, most sem néz sokat de akkor semmit
1-2 nap betartott büntetés után már ha rám emelte a kezét, az ütéssel egyszerre mondta hogy nincs mesecsatorna, kb 2 hét alatt leszokott róla
nagyon engedékeny szülő vagyok, de azt soha nem engedtem hogy minket- bárkit bántson
találd meg hogy mi érinti érzékenyen ha nem kapja meg- és legyen az a büntetés
rá fog jönni hogy a dolgoknak következményük van
és te ezt hagyod?? :O az én kisfiam egyszer hozzám vágott egy ilyen fa papucsot..nem vagyok rossz anya..nagyon ritkán verem meg..de akkor olyan pirosra vertem a popóját hogy asszem nem volt kedvem engem többször papuccsal verni..akkor 3éves volt..azóta engem semmivel nem mer bántani..
3éves kis srác anyucija:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!