Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tegyek ha 5 éves kislányom...

Mit tegyek ha 5 éves kislányom papucsal ver engem rendszeresen?

Figyelt kérdés
Már tőbbszőr rászóltam, a fenekére csaptam, sarokba állitottam mégis fogja a papucsot és azzal ver engemet mit csináljak vele???
2010. szept. 28. 12:07
 1/7 anonim ***** válasza:

nem nevetted ki egyszer amikor ezt csinálta? lehet tetszett neki és azért csinálja hogy nevessél.

nekünk a 28 hónapos kisfiunk ha pl.rácsap az apja fejére és ő kineveti, akkor tovább csinálja.

Én elvenném ilyenkor a papucsot a kezéből egy egy picit azzal ráütnék az ő fejére, de nem úgy hogy fájjon neki, hanem csak hogy meglepődjön. mondjad neki hogy neked ettől jobban fáj és sírni fogsz ha rádver. nálunk ez általában bejön. és tedd el a papucsokat :)

2010. szept. 28. 12:18
 2/7 A kérdező kommentje:
nem nevettem ki soha, szerintem egyszerüen rossz kislány és azért csinálja tapasztalt szülők segitsetek!
2010. szept. 28. 12:24
 3/7 anonim ***** válasza:
ha megfogja a papucsot tedd el a kedvenc játékát.
2010. szept. 28. 12:29
 4/7 anonim ***** válasza:

volt néhány hete a kétévesemnek olyan szokása hogy anyát ütötte, nem játék volt- láttam hogy nézi meddig mehet el

megegyeztünk ha anyát megüti egész nap nincs mesecsatorna nézés, most sem néz sokat de akkor semmit

1-2 nap betartott büntetés után már ha rám emelte a kezét, az ütéssel egyszerre mondta hogy nincs mesecsatorna, kb 2 hét alatt leszokott róla

nagyon engedékeny szülő vagyok, de azt soha nem engedtem hogy minket- bárkit bántson

találd meg hogy mi érinti érzékenyen ha nem kapja meg- és legyen az a büntetés

rá fog jönni hogy a dolgoknak következményük van

2010. szept. 28. 12:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Már akkor ha felveszi a papucsot és közeledik szólj rá, ezt nem szabad, tegye le a papucsot nem játék, az a tiéd! Ha mégis megüt, csapj rá a fenekére, állítsd 10 percre sarokba, vedd el a kedvenc játékát, aznap nincs mese, nem kap nasit! Valamilyen szinten a gyereknek tartani kell a szülôtők, hallgatni kell rád, tiszteljen! Ha kell emeld fel a hangod, légy szigorú!
2010. szept. 28. 12:47
 6/7 anonim ***** válasza:
60%

és te ezt hagyod?? :O az én kisfiam egyszer hozzám vágott egy ilyen fa papucsot..nem vagyok rossz anya..nagyon ritkán verem meg..de akkor olyan pirosra vertem a popóját hogy asszem nem volt kedvem engem többször papuccsal verni..akkor 3éves volt..azóta engem semmivel nem mer bántani..

3éves kis srác anyucija:)

2010. szept. 28. 19:33
 7/7 anonim ***** válasza:
utolsó *akkor 2éves volt
2010. szept. 28. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!