Ilyen időbe bélelt nadrágot adták kisgyereketekre vagy egy vékony nadrágot harisnyával?
Figyelt kérdés
2010. szept. 28. 10:55
1/5 anonim válasza:
Nem túl vastag nadrág+ zokni. Igaz, az én lányom nem szereti, ha túlöltöztetem és nem szereti a meleget. Már voltam vele kint, szabadidőnadrág, rövid ujjas póló, vastagabb pulcsi, zokni és cipő volt rajta. 2 éves, már szaladgál, mozog, nem fázik. Főleg, hogy nálunk 17 fok körül van...
2/5 anonim válasza:
Egy vastagabb nadrágot, de semmiképpen sem bélelt nadrágot vagy harisnyát. Ha nagyon fel van öltöztetve, az sem jó.
3/5 anonim válasza:
28 hónapos, tréninggatyó, zokni, cipő, body, pulcsi, most kapott kapott kabátot a mellény helyett, mert iszonyú szél van.
4/5 anonim válasza:
A 14 hósomat is úgy öltöztetem,mint a 3 évesemet: zokni, ne vastag naci, póló, pulóver, ha hűvösebb van,akkor még 1 pulcsi, és a kicsire sapi. -Reggel a nagyra is sapi megy.
Szerintem még nem kell nekik vastag nadrág,vagy harisnya a gatyó alá.
5/5 anonim válasza:
20 hónapos: harisnya és szabadidő nadrág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!