Friss, jó levegőjű játszótér Budapesten?
Figyelt kérdés
Sajnos a környékünkön nagyon leromlott a levegő minősége, pedig kertváros, zöldövezet. Kinyitom az ablakot kora reggel és dől be a szmog. Korábban meg olyan volt, mintha erdő szélén laknék. Nekünk még autónk sincs, így még igazságtalanabbnak érzem. Annyira hiányzik nekem a tiszta levegő és annyira szerettem volna, hogy a gyerekem is megkapja, de már a parkban lévő játszótéren sincs ilyen, csak egy kicsit kevesebb a direkt benzinfüst.
Kisgyerekes szülők tapasztalata érdekel, hogy melyik játszótereken van úgy igazán tiszta, friss levegő es természetillat még? (Lehetőleg lekerített játszótér, ahol nem szalad kutyakakába a gyerek, meg nincs tele cigarettacsikkel.)
2022. okt. 17. 15:44
11/11 anonim válasza:
Nem azért mondom,de a levegő minősége nem látható. Attól,hogy néhány helyen jobb illat van (bar ez szerintem szubjektív), az semmit nem jelent. Én nyáron kellemesen sétálgattam a kossuth teren, holott valami nagyon erős szmogriadó volt. Semmit nem lehetett érezni belőle. Amúgy az Olimpia játszótér ott nagyon jó, talán a Duna közelsége frissebbé teszi a levegőt,legalábbis érzetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!