Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért kell tudnia tapsolni a...

Miért kell tudnia tapsolni a babáknak?

Figyelt kérdés

2022. okt. 14. 14:35
 1/5 anonim ***** válasza:
96%

Nem kell, csak szoktak.

A babák elkezdik utánozni a környezetüket, és a tapsolás egy egyszerűen utanozhato gesztus, ezért ha bár látja a környezetében de nem kezd el tapsikolni, akkor felmerül hogy valamiért nem képes rá.

Tehát nem maga a tapsolás a fontos.

2022. okt. 14. 14:42
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A lényeg nem a tapsoláson van, hanem azon, hogy megérett-e már arra szellemileg és fizikailag, hogy képes legyen a környezetét utánozni, ezáltal pedig a tanulás egy újabb lépcsőfokára beállni.
2022. okt. 14. 15:09
 3/5 A kérdező kommentje:
Rosszul tettem fel a kérdést,a másik oldal erdekelne. Sokszor látom hogy anyukák kérdezik hogy kinek mikor tapsolt már a babája, várja hogy az ove mikor fog,meg nem tud stb. Miért fontos ez? Nem mindegy ha sosem tud tapsolni? Nem igazán ertem:)
2022. okt. 14. 19:59
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén…? A fiam makk egészséges(le is kopogom), 20 hónapos, egy kezemen megtudom számolni hànyszor tapsolt. Helyette felmosófával felkapcsolta a villanyt többször is, mindent megért, felmászott az étkező székre, nem volt víz a poharába majd a flakonomról lecsavarta a kupakot és elkezdte a poharába önteni a vizet. Szerintem nem taps,nem is a beszéd a lényeg. Az a fontos, hogy lásd és vedd észre, hogy miben fejlődik. Ha fejlődik, akkor már nincs gond, arra összpontosul a “szervezete,agya”. Ne aggódj, ha a orvos, védőnő is azt mondja rendben van, akkor hidd el nincs gond.
2022. okt. 14. 20:08
 5/5 fowe válasza:
70%
Gondolom a kéz-szem koordináció miatt fontos.
2022. okt. 19. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!