Miket, mikkel játszik 2-2,5 éves gyerkőcötök?
Semmi olyat, amit szabadna XD Mostanság a kedvence, hogy előrángatja a (drága) társasjátékainkat a polc legmélyéről és szanaszét szórja az apró darabkáit.
Amúgy ő pl nem igazán tud még gyurmázni és a színező se köti le különösebben. Inkább labdázni szeret, imádja a kirakósokat, építőkockát, és mostanság kezdett el a plüsseivel beszélgetni és velük jásztani orvososat mondjuk. Az orvosi készletét nagyon szereti, mindig hozza, hogy most ezt vagy azt gyógyítsuk meg rajta. Karácsonyra kap majd egy játékkonyhát, szerintem azzal is ellesz, szeret utánozni minket is, van egy tologatós kacsája, azzal "porszívózik" itthon, elég gyakran (gyakrabban, mint én a valóságban :D ). Meg így kb mindig talál valamit, amit aztán nem rendeltetésszerűen használ, és azzal eljátszogat (pl mágnessel keresi a fémes felületeket a lakás különböző pontjain). Ezek bent. Kint szeret futóbiciklizni és a szabadban felfedezni, leveleket meg kavicsokat meg minden bizbaszt gyűjtögetni, homokozni, ilyenek.
Szeret a játékkonyhájábn salátát főzni, "bevásárolni" boltos játékkal, orvosi felszereléssel megvizsgálni engem, magát, vagy egy babát, dínókkal harcolni, kisautókkal ugratni, puzzle, bújócska, fogócska, kismotorozás, a kavicsokkal és munkagépekkel játszani, mókusoknak szotunk gyűjteni gesztenyét, vasútvonalat építünk, ilyesmi.
Most tűnt fel, hogy a fenti leírásból nem derül ki, hogy fiú, vagy lány 😃
Lányom nagyon szereti a játékkonyháját. Minden nap "főz" valamit.
Egy ideig elvan az építő kockákkal, autózik, szerel, lufival játszik.
Kint a homokozás, motorozás és a trambulin ami leginkább lefoglalja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!