Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány éves kortól lehet, vagy...

Hány éves kortól lehet, vagy szokták a babáknak kicserélni a kiságyat rendes gyermekágyra?

Figyelt kérdés
2010. szept. 27. 12:48
 1/10 anonim ***** válasza:

Nekünk pont másfél éves volt! Imádja az első pillanat óta.

2 múlt :)

2010. szept. 27. 12:51
 2/10 anonim ***** válasza:
Igen, kb. 1,5 - 2 éves kor környékén, de én még így is kipárnáztam a földet, ha leesne :)
2010. szept. 27. 13:00
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Az elsô két gyermekem majdnem 2 éves volt amikor rendes ágyat kapott. Muszáj volt, mert már ki tudtak egyedül mászni ès ez balesetveszèjes volt. A harmadik babám 15 hònaposan szokott át, mert a rácsoságy kellett a negyedik babának.
2010. szept. 27. 13:01
 4/10 anonim ***** válasza:
Most vagyunk 2 évesek, a kisfiam keresztben alszik általában, sokszor beakadt a lába, és sokszor kelt ez miatt sírva, ezért vettünk neki új ágyat. Még nem tudom, hogy mennyire fog beválni, 1 hét múlva fogják szállítani, de nagyon remélem, hogy nem borul meg az alvási szokása.
2010. szept. 27. 13:07
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,akkor már mi is cserélni fogunk! :)

És milyen ágyat vettetek nekik? Nekem tetszik a nem túl magas emeletes ágy,ami alatt van szekrény,vagy kisasztal és persze az ágyrészénél van korlát! Erről mi a véleményetek?

2010. szept. 27. 13:08
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha még pici,akkor ne!!!!! Mi olyat vettünk ami leesés gátló van körbe, és középen egy kb 30 cm "kijárat", na neki minden éjszaka sikerült ott kicsúsznia. Mesekönyvet tettem oda, ami lezárta végig az ágyat, + szivacsot,plédet ha még is leesne. Volt hogy éjszaka kerestem az ágyba, ő meg a földön aludt :( Emeletest nem vennék!
2010. szept. 27. 13:30
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm,emeletest nem veszek!
2010. szept. 27. 14:06
 8/10 anonim ***** válasza:
Mi is most gondolkodtunk el azon, hogy kicseréljük a kiságyát a 22 hónapos fiamnak. Nekem azt mondta az egyik barátnőm, hogy ne lepődjek majd meg, ha éjjel itt-ott a földön találom meg a gyerkőcöt. Szóval ebből kiindulva egy alacsonyabb ágyat fogunk választani, vagy csináltatni.
2010. szept. 27. 15:11
 9/10 anonim ***** válasza:

Mi kb.másfél éves kora körül levettük a rácsot a kiságyról,mert állandóan kimászott (volna)!Aztán észrevettük,h minden éjjel felkel,sír,és odajön hozzánk.Először nem tudtuk mi fene baja lehet.Majd 3-4 hónap türelmi idő után (nem zavart minket,h velünk alszik,de felkeltett minden egyes éjjel),behoztunk neki egy ágymatracot,és azon altattam.Végigaludta az éjszakát.Ezen felbuzdulva vettünk neki egy gyerek ágyat,most két éves,egy hónapos,és végigalussza az éjszakákat az új ágyában... :)

Nem leesésgátlós az ágy,csak alacsony,de minden teszek az ágy elé vmit,ha netán leesne (előfordult már,h reggel a földön találtuk...)

:)

2010. szept. 28. 10:22
 10/10 boborja válasza:

ikreim vannak négy évesen cseréltünk elötte arácsos ágyból kiszedtünk 2 lécet azon közlekedr

tek de soha nem estek sehonnan.

2010. okt. 4. 03:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!