Most kezdtük az iskolát szeptemberben. Nem vagyunk túl betegesek de már egy hónapon belül másodszor vagyok itthon a kisfiammal táppénzen. Most hányós-hasmenésben vagyunk. A munkáltatóm eddig nem szólt (11 éve dolgozom) Elbocsájthatnak?
Teljesen érthetően fogalmaztál.A normálisabb rèteg tökéletesen érti amit mondani szerettél volna!
Csak az első válaszoló csőrèt piszkálta ,hogy többes számban fogalmaztál.
Valószínű az életben is hihetetlen kukacoskodó ember, emiatt sokan nem állnak vele szóba ,ezért inkább idejön és kiadja a feszültségét. De segítő választ nem ad,mert ahhoz értelem is szükséges lenne.
Nem fognak emiatt kirúgni.
(Táppénz alatt amúgysem rúghatnak ki)
Az immunrendszer folyamatosan erősödik. Ezért ritkábbak lesznek majd a megbetegedések.
Erősítsd neki,vitaminokkal, jótékony probiotikumokkal. Akkor is mehet neki ,amikor egyébként semmi bèlfertőzèsre utaló jelet nem látsz ☺️
Segítség ebben az esetben. Mama? Párod? Hogy ne te menj mindig betegszabira?
Köszönöm szépen a kedves szavakat! Mióta megvan a kisfiam mindig többes számban fogalmazok.
Kap vitaminokat folyamatosan, béres csepp, c vitamin csepp, d vitamin csepp, rágótabletta.
Most kapja a normaflort és diéta van. Gyerekorvosnál voltunk, ő ajánlotta ezeket a dolgokat.
A párom és az egyik mama egy helyen dolgozik velem. Ők magasabb pozícióban vannak, nem nagyon tudnak eljönni. Eddig én jöttem el vele legtöbbször viszont 7 éves korától a gyermeknek a szülői táppénz is csökken. Többek között ezért is érdekel hogy ki hogy tudja megoldani hogy itthon van a gyerkőccel. Meg nyílván senki nem jós hogy meg tudja e mondani hogy elbocsájtanak ezért vagy sem, én is csak bízom benne hogy nem fognak.
Köszönöm szépen a válaszodat, hasznos volt! 🙂
Táppénz alatt amúgysem rúghatnak ki
De bizony, kirúghatják.
Keresőképtelenség alatt is lehet közölni a flemondást, annyi a különbség, hogy nem lehet ez az indok, illetve a felmondási idő akkor kezdődik, amikor keresőképes lesz.
Max nem azt mondja hogy kisgyerekes vagy és az utolsó egy hónapban oda voltál kétszer, hanem azt hogy most elbocsájtások vannak és upsz, beleestél.
Persze én személy szerint tudom hogy nem igaz. Tudom hogy a világ igazságtalan, meg mindenki sz@rik a másikra meg a problémáira, és a munkáltatónak az a lényeg hogy ott legyél meg dolgozzál. De tényleg mit lehet ilyen helyzetben tenni? Hány, megy a hasa a gyereknek, mégis kire hagyná az ember rá így a gyereket? Én senkire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!