Mikor adtatok először McDonald's Happy meal menüt gyermeketeknek?
Kedves 8as...
5 éves a nagy és soha nem voltam vele mekiben. Nem vagyok ősanya. Csak szimplán nem látom értelmét amikor itthon is tudom csinálni ha kell. Hozzáteszem, szerencsére 15kmre van a legközelebbi meki. És nem is vágyik oda mert nek szereti a húspogácsát kivéve ha fasírtpogácsa.
1,5 éves a gyerek, vagy 2 hónapja jártunk a Meki mellett a férjemmel, megkívántuk, bementünk enni és nyilván a gyerek is kapott a sült krumpliból meg harapott párat a hamburgerből.
Én nem csinálok ebbők problémát, mivel alapvetően egészségesen eszünk, nyilván semmi baja nem lesz évente kétszer egy gyereknek a Mekitől, de a logikat sem értem, miért kellene névnapi ajándékként oda vinni :D
11
Nyilván az ember nem otthonról megy el amiatt, hogy Mekizzen, hanem mondjuk nem készül fel egy utazásra vagy váratlanul megéhezünk.
Legalábbis nàlunk max ilyenkor van gyorssétterem, mert inkább kifőzdèbe megyek, ha elérhető a gyerekekkel.
Viszont én nem is igazán szeretem ( meg lehet kövezni)
Otthon egyelőre főzök, de biztosan lesznek olyan pillanatok, amikor nem tudom megoldani és nem fogom szégyellni, ha rendelem az ebédet.. de a Meki nem ez szerintem…
2 okból esszük
Mert gyors
Vag mert valaki kimondottan szereti
Lassan 4 éves a fiam. 1x evett mekiben eddig.
Nem vagyok ősanya, nem azért nem kap, mert fuuuj szemét...
Szimplán nem járunk egyáltalan mekibe. Eszünk inkább kinait, gyrost, bármit, de mekibe nem járunk.
14. Oda sem járok bocsi.
15. Igen én is így gondoltam mint az elején írod. De nincs igényünk rá. Inkább gyros. Útközben meg inkább egy étterem vagy hasonló, nálunk ritka ha nem készülők előre hosszú útra vagy nem tervezem bele az útba hogy hol együnk. Én ilyen voltam gyerekek előtt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!