3-4 éves kisfiatoknak vennétek gokartot/quadot?
Mi se lakunk panelban, de én itt semmi értelmét nem látom. Ok, az udvaron megy vele (ahelyett hogy hasznosabbat csinálna), de utána?
Időről időre megjelennek ilyennel a játszón, abszolút nem való oda.
Persze mindenki maga dolga, de én úgy lennék vele, hogy inkább bicajozzon, mászókázzon, bújócskàzzon, játsszon másokkal. Ha meg csak keveset használja, azért nem vennék egy ilyen drága cuccot porfogónak.
Kinek mi a drága.... Ezek az elektromos quadok 15-20 ezerbe kerülnek.
Szerintem ez nem vészes.
A játszóra tényleg nem való.
Az h te ilyennel találkoztál már (én még soha) nem biztos h a kérdező is ezt tenné.
A játszon másokkal is relatív, mert 2-3 évesen többnyire egymás mellett játszanak. Nem egymással.
Itthon viszont nagyon élvezik h cserélgetik a járgányokat. Hol a quad hol bicaj vagy roller.
Bocsi valamiért nem a 3-4 re hanem a 2-3ra emlékeztem.
De mivel játszóra nem vittem, vinném, így ez mindegy is
Ez elektromos… benzinesről van szó a kérdésben, tehát robbanómotoros járműről,
nem ezekről a gagyi baromságokról, amitől magymozgásban elmaradnak a gyerekek, mert inkább ez, mint biciklizni meg lábbal hajtani a motort, ami fejleszti az idegrendszert..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!