Boltokban és online is szoktam nézni, minimális eltérés van, de úgy igazán kedvezményesen sosem láttam…
Annyira szeretne a gyerek, már régóta, de sajnos nem igazán engedhetjük meg magunknak. Vannak kis dobozosok is tudom, sok kicsi sokra mehet, de egyszerre szeretne nagyobbat építeni és ami már valamire való, annak az ára is sok… sajnos.
Használtan is hozzá lehet jutni, akár ömlesztve is, ha nincs konkrét, amit szeretne építeni. Lehet külföldi oldalrólis rendelni. Kompatibilis az eredetivel. Szerintem, ha beírod keresőbe, akkor sok találatot ki fog adni 🙂
2022. okt. 8. 13:47
2/12 anonim válasza:
Használt Lego-t is érdmes venni, van Facebookon is Lego-s csoport.
Egyébként nagy dobozos Classic-ban érdemes gondolkozni, szerintem jobbak, mint a tematikus készletek.
2022. okt. 8. 13:51
3/12 anonim válasza:
A kompatibilist hagynám, törnek, nem éri meg. Én egyszer vettem kompatibilis figurákat, nagyon hamar eltört a kezük, soha többé.
2022. okt. 8. 13:54
4/12 anonim válasza:
7-8 ezer egy közepes doboz classic, nem olyan drága. Abból már rengeteget lehet építeni. Yt-on beírod a doboz kódszámát, megdöbbensz mennyi ötlet van.
2022. okt. 8. 13:57
5/12 anonim válasza:
Ömlesztetett ha veszel nagyon figyelj mert rengeteg csaló van.
2022. okt. 8. 14:00
6/12 A kérdező kommentje:
Benne vagyok facebook-on egy csoportban, ott árulnak használtan, de szinte drágább, mint egyes boltokban.
Ömlesztett 7-8 ezer/kg, de a legtöbb elem “haszontalan”, ha nincs kockánk….
Közepes dobozt én 10-12 ezerért látok.
2022. okt. 8. 14:00
7/12 anonim válasza:
"Közepes dobozt én 10-12 ezerért látok"
Még ha nem tudod, hol kersd, a Google is olcsóbb találatokat ad. 🤦
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!