Mikor múlik el a fáradtság miatti hiszti?
Figyelt kérdés
A lányom 3,5 éves, korábban is rendkívül hisztis volt, de már sokat javult a helyzet. Viszont amikor fáradt, sokszor hisztizik, őrjöng, össze-beszél, egy szót vagy mondatot egymás után elmond ezerszer, kezelhetetlen. Ez mikorra várható hogy elmúlik vagy némileg javul?2022. szept. 29. 21:25
11/15 A kérdező kommentje:
Nincs probléma sem itthon, sem az óvodában. Úgy tudom, a hiszti teljesen normális ebben a korban, csak arra voltam kíváncsi, hogy ez meddig normális. Fáradt, nem tudja levezetni a feszültséget. Esti mesét nem igényli minden este.
2022. szept. 30. 19:11
12/15 anonim válasza:
Mi az, hogy nem igényli? Közli, hogy ne mesélj? Pont az esti mese a feszültséglevezetés módja és a bensőséges, csendes intim lenyugtató együttlét módja. Olyan része a napnak, mint a fogmosás.
13/15 A kérdező kommentje:
Igen, mondja hogy ne meséljek.
2022. szept. 30. 21:30
14/15 anonim válasza:
Az enyémet 6 évesen (még ovis) visszaszoktattam a délutáni alvásra, mert annyira túlpörgött nap végére, hogy kezelhetetlen volt.
Nálunk sincs mindig estimese, csak ha kéri. Ő jobban szeret babázni, könyveket lapozgatni, építgetni lámpaoltás előtt.
15/15 A kérdező kommentje:
A lányom is inkább játszani szeret lefekvés előtt vagy együtt nézünk mesekönyvet. Az óvodában alszik, de estére azért elfárad, viszont annyira meg nem álmos, hogy aludni tudjon.
2022. okt. 3. 10:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!