Mi lehet ez a csomó a kislányom füle mögött? Kép lent
Figyelt kérdés
Most vettem észre. Nem fáj neki, keményebb csomó.
Valaki látott már ilyet?
Orvos holnap délután lesz csak. Kitudja mióta ott van már neki. 4 éves lesz
2022. szept. 26. 19:10
2/7 anonim válasza:
Igaza van az előttem szólónak, lipómának tűnik. Ne nyomkodd, mert be gyulladhat, és akkor valóban lesz baj. Lehet, hogy fog növekedni, és akkor érdemes lesz eltávolíttatni, de akár így is maradhat. Ne aggódj, nem lesz baj.
3/7 anonim válasza:
Akkor holnap délután az orvos megmondja.
4/7 anonim válasza:
Ha lipoma,akkor egy 10 perces helyi érzéstelenítéses műtéttel kiveszik. Nekem a lábamban volt. Ne hagyd bent,mert nyomja az idegeket. És ronda is,és növekszik is. Jobb megszabadulni tőle. Ha kiszedték, szövettanra küldik, mert ez egy jóindulatú daganat. De mindenképp vidd el orvoshoz, mert még az se biztos h lipoma, én nem vagyok orvos.
5/7 A kérdező kommentje:
1,2,4 nek köszönöm szépen a segítő válaszokat.
Felhívtam reggel, azt mondta figyeljem 2 hétig, aztán ha nem múlik, vagy nő, akkor sebészeten meg kell nézetni. De lehet hogy közben utat tör magának. Ennyit mondott. Be se hívott hogy megnézze. :/
2022. szept. 27. 11:46
6/7 anonim válasza:
Szia, én a 4es vagyok. Ha lipoma, akkor nagyon lassan, évek alatt nő, nem hetek alatt! Sokkal rosszabb lesz később kiszedni, többet kell varrni. Irány a sebészet!
7/7 Thunderfairy válasza:
Nekem már jött ki ilyen párszor. Idővel mindig elmult még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!