Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisfiatoknak vettetek játékbabát?

Kisfiatoknak vettetek játékbabát?

Figyelt kérdés

Nálunk nincs lánytesó, akinek lennének babái. Így aztán nem tudom érdemes e beszerezni kisfiamnak egy babát?

2 éves. Testrészeket, testápolást, öltözködést gondoltam vele gyakorolni, illetve ezzel rávezetni a kistesó érkezésére. Szerintetek érdemes venni? Vagy kisfiúnak ciki a játékbaba?

2022. szept. 21. 22:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
87%
Még nem, de most fogok. 1,5 éves, a nagyszülőknél van baba a lány unokatesó miatt, ölelgeti, megeteti, viszi magával, úgyhogy beszerzek majd egyet.
2022. szept. 22. 04:42
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Van mikor kislánynak se érdemes, mert nem játszik vele... A gyerektől függ.
2022. szept. 22. 08:59
 13/15 anonim ***** válasza:
27%

Sosem orientaltam direkt fiús játékok felé, nem mondtam azt sem, hogy mi a lányos. Mégis ő mondja, hogy az lányoknak való.

Én nem vennék neki babát. A testrészeket magán, rajtunk tanulta. Babusgatni meg nem kell semmit. Egymást. Autózik, szereojatekozik velük, állomásai, parkolohaza van. Mimden szitut el tud játszani, az összes járművet ismeri, decemberben lesz 3,de a rendszamokrol olvassa a számokat amiket felismer, az autó tipusat. Ennek jobban örülök, mintha egy baba hajat fesulgetne, hogy őszinte legyek.

2022. szept. 22. 10:16
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Akkor vegyél, ha érdekli. Csak azért, hogy legyen neki, ne vegyél.

Ha aktuális lesz a kistesó, akkor lehet, hogy emiatt tényleg érdemes, megmutatni vele, mi történik majd az igazi babával.

2022. okt. 2. 13:11
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Én fiú vagyok, de mégis voltak babáim.
szept. 5. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!