Kisfiatoknak vettetek játékbabát?
Nálunk nincs lánytesó, akinek lennének babái. Így aztán nem tudom érdemes e beszerezni kisfiamnak egy babát?
2 éves. Testrészeket, testápolást, öltözködést gondoltam vele gyakorolni, illetve ezzel rávezetni a kistesó érkezésére. Szerintetek érdemes venni? Vagy kisfiúnak ciki a játékbaba?
Sosem orientaltam direkt fiús játékok felé, nem mondtam azt sem, hogy mi a lányos. Mégis ő mondja, hogy az lányoknak való.
Én nem vennék neki babát. A testrészeket magán, rajtunk tanulta. Babusgatni meg nem kell semmit. Egymást. Autózik, szereojatekozik velük, állomásai, parkolohaza van. Mimden szitut el tud játszani, az összes járművet ismeri, decemberben lesz 3,de a rendszamokrol olvassa a számokat amiket felismer, az autó tipusat. Ennek jobban örülök, mintha egy baba hajat fesulgetne, hogy őszinte legyek.
Akkor vegyél, ha érdekli. Csak azért, hogy legyen neki, ne vegyél.
Ha aktuális lesz a kistesó, akkor lehet, hogy emiatt tényleg érdemes, megmutatni vele, mi történik majd az igazi babával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!