Hozzá állás kérdése? Milyen az élet 4 kicsi gyerekkel?
Foglalkoztat a dolog bennünket,van már 2 csodás gyerekünk (5 éves és 10 hónapos)nem ismerek senkit akinek több gyereke lenne mind kettő :)
Hamarosan újabb baba projektbe kezdünk,és ma feljött szóba a 4-edik gyerek.
Vajon milyen lehet?
Anyagilag jól kijövünk,tehát azt az oldalát nem kell nézni,csak a napi teendők.
Akinek 4 vagy több gyereke van,írna őszinte válaszokat? :D
Decemberben pozitívat teszteltem ez tény,voltam orvosnál,elküldött vérvételre,semmi terhességre utaló jel nem volt.
Őszintén nem tudom mit szeretnék, sokszor össze vagyok zavarodva,jó lenne újra átélni,kint korábban is írtam, nagyon pörgős vagyok,szeretem ha zajlik az élet,de az első kettővel együtt véve nem volt olyan nehéz,mint a harmadikkal.
4 hónapos korában kezdődött,fogzás,már voltunk gyerek fogorvosnál is.
Mostanában is legtöbbször ilyen napja van,végig alussza az éjszakát,reggel 7-8 között,eszik,elvan 15 percet,és jön utánam,keres,férjem játszik vele,ha meglát, rögtön jön oda hozzám.
Gondolom szeparál,rövid ideig észre vettem előző kettőnèl is,de nem volt ennyire vészes.
Pisilni is viszem magammal,mert játszó ketrec dísznek van 😁
Hát én meghaltam volna kis korkülönbséggel. Mondjuk én egyedül vagyok velük.
A legnagyobb 15 lesz, a középső 11, a legkisebb meg 4 lesz.
Örülök, hogy a két nagyobb önálló, 3 éve egyedül közlekednek az iskolába és itthon is be kell segíteni. Főleg azért mert egyedül csinálok mindent meg azért az sem árt ha nem teljesen életképtelenek.
De van aki bírja kis korkülönbséggel, viszont többnyire ott van segítség nem kevés.
Egyébként gratulálok a kicsikhez! Ha férjed vagy valaki tud segíteni, akkor szerintem nem lesz gond :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!