18-19 fok van, süt a nap, de fúj a szél. Adtok ilyen időben vékony sapkát 3 évesre?
Figyelt kérdés
2022. szept. 12. 12:13
11/21 anonim válasza:
Fejpántot adok rá, ami a fülét védi, de a feje nem melegszik bele.
13/21 anonim válasza:
Csak reggel adtam rá, akkor 11 fok körül volt.
14/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Lenne még 1 kérdésem: Ti ősszel egyáltalán nem adtok sapkát, vagy kb. hány foknál?
2022. szept. 12. 17:25
15/21 anonim válasza:
November végéig van ősz. Nyilván nem jar egészen télkezdetig fedetlen fővel. Akkor kap a 3 és a 7 éves is, amikor vagy szólnak, vagy nekem kezd fázni a fülem.
16/21 anonim válasza:
10 fok alatt, ha fúj a szél, akkor adok. 1-es voltam.
17/21 anonim válasza:
Nem. Nálunk ez még rövidgatyós, pólós idő, és szerencsére nem fülfájós.
18/21 anonim válasza:
Nem adnék, max ha fülfajos típus és a szél is fújna. Én is csak akkor ha hideg van, hideg szél fúj. A kicsit hűvös van még nem ez a szint, az egeszen pici babákon van csak sapka ilyen időben.
19/21 anonim válasza:
Nem.
De holnap megyünk úszni, ha utána is szél lesz, akkor adok rá sapit.
20/21 anonim válasza:
En általában magambol indulok ki. Egyedul akkor teszek másképp, ha nem egy legterbol indulunk, illetve egyikonk beteg. Alap esetben, kondjuk reggep ha indulunk oviba, ha en fazom ra is adok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!