18-19 fok van, süt a nap, de fúj a szél. Adtok ilyen időben vékony sapkát 3 évesre?
Figyelt kérdés
2022. szept. 12. 12:13
1/21 anonim válasza:
Nekem eszembe sem jutott adni rá.
3/21 anonim válasza:
Ha szól, hogy zavarja a szél, befogja a fülét akkor igen.
5/21 anonim válasza:
Én árnyékban ráadtam, mert ahol voltunk, nagyon fújt a szél (sajnos volt már középfülgyulladása). A napon nem kellett a sapi.
6/21 anonim válasza:
7 evesem van, ujszulott kora ota nem volt rajta sapka, meg sosem volt beteg- a ket dolognak semmi koze egymashoz 🙄
7/21 anonim válasza:
5-os a fulgyulladas bakteriumtol van, nem szeltol. Ez egy osdi magyar rossz berogzodes.
8/21 anonim válasza:
Igen, de a szélben, hidegben legyengül az immunrendszer, és fogékonyabbak a fertőzésre, könnyebben elszaporodhatnak a vírusok vagy baktériumok. Mindenesetre én fáztam, úgyhogy ráadtam, de nem volt melege neki sem. Ennyi erővel télen se adjunk rájuk sapkát, mert csak piros lesz a fülük, de nem betegszenek meg.
9/21 anonim válasza:
Én adok rá.Gyerekként elég fülfájós voltam.És most felnőtként is könnyen megfájdul ha hűvös,hideg szél fúj és nem húzok fel egy vékony sapit.Nem túl kellemes mikor belenyilal az éles fájdalom és nem szeretném ha a gyerek is így járna.De ha ilyen hűvösebb szél van mint most ő maga is szokott szólni,hogy kér sapit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!