Egyedül nevelem az 6 éves kislányomat. Nehezen élünk meg. Jó döntés lenne elvállni egy külföldi munkalehetőséget?
A kislányomat itthon kellene hagynom, anyukám el tudja vállani, hogy nála legyen addig. Havonta maximum 1-szer tudnék hazajönni, de ha elég időt kint töltenék az megoldaná a gondjainkat, lakást is tudnánk venni, nem vinné az elbérlet a pénzünket. A kislányom nagyon ragaszkodik hozzám, de a anyukámat is nagyon szereti, szeret ott lenni.
Itthon kéne hagynom, hogy jobb legyen később, vagy maradjak itthon és éljünk úgy ahogy eddig?
Irreális az elképzelésed.
1, fix átverés. Nem fogsz nettó 3000-et keresni sehol erkölcsös munkával lakhatással.
2, mégis hány év alatt tervezed összehozni a lakást, házat?
3, utána miből tervezed otthon fizetni a törlesztőt?
A jelenlegi kamatkörnyezet nem kedvez a hiteleknek.
Nem tudom, hogy hol van 20-30 milláért lakás. Vidéki nagyvárosban ekkora önerő kell egy panelhez.
És ha megvan az önerőd,mégis milyen munkára kapnál itthon hitelt? És azt miből fizetnéd?
3000euró nettóban a büdös életben nem lesz a havi kereseted. Itt valami nagyon nem stimmel.
Most 6 éves a lányom. Látom h a sulikezdés miatt most még nagyobb szüksége van rám.
De arra még most mndig nem válaszoltál hogy miért nem költöztök össze anyuddal?!
Egyértelmű h te menni akarsz, csak bíztatásra vágysz. Amit itt most nem kaptál meg, ezért neked senki válasza nem illik a kérdéshez
Mondjuk szerintem az is gáz hogy azt írod ugyan annyira kötődik hozzad mind az anyudhoz.
Lelkileg meg fog törni ez a gyermek ha otthagyod.
Jajj kérdező, ne játsszd magad, menni akarsz és kész, ennyi.
Akkor menjél. Az iskolában meg mindenki majd azt hiszi, hogy a nagyanyja az anyja.
De nem értem, k*rvának mennél?
Mert akinek olyan szakmája meg nyelvtudása van, hogy odakint 3 ezer eurót megkeressen, az itthon is elég jó fizut kapna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!