Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egyedül nevelem az 6 éves...

Egyedül nevelem az 6 éves kislányomat. Nehezen élünk meg. Jó döntés lenne elvállni egy külföldi munkalehetőséget?

Figyelt kérdés

A kislányomat itthon kellene hagynom, anyukám el tudja vállani, hogy nála legyen addig. Havonta maximum 1-szer tudnék hazajönni, de ha elég időt kint töltenék az megoldaná a gondjainkat, lakást is tudnánk venni, nem vinné az elbérlet a pénzünket. A kislányom nagyon ragaszkodik hozzám, de a anyukámat is nagyon szereti, szeret ott lenni.

Itthon kéne hagynom, hogy jobb legyen később, vagy maradjak itthon és éljünk úgy ahogy eddig?

2022. szept. 10. 12:20
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Fizikailag bírná, pénz nyílván küldenék neki. Egyformán kötödik hozzánk. De még mindig nem értem mi köze hozzá, de mindegy is.
2022. szept. 10. 14:29
 22/38 anonim ***** válasza:
93%
Annyi köze van a kérdéshez , hogy nem 5 nap alatt fogsz annyit keresni amennyi mindent meg akarsz valósítani az ottani keresetedből.Mi ketten párommal nem pucér hátsóval mentünk ki és még úgy is 8 évbe telt hogy megvegyük a házat, autót meg halmozzunk fel tartalékot.Ha most a 6 éves lányod itt hagyod akkor majd valamikor 16 éves korában oda tudsz adni mindent neki, csak éppen olyan messze lesztek egymástól érzelmileg mint makó jeruzsálemtől, merthogy tulajdonképpen SOSE leszel ott neki.
2022. szept. 10. 14:32
 23/38 A kérdező kommentje:

Milyen 16 évről beszélsz? Mi van veled meg a férjeddel??

Légyszi olyat írj már aminek a kérdésemhez is köze is van.

2022. szept. 10. 14:38
 24/38 anonim ***** válasza:
90%

Mit nem értesz? :D

Házat akarsz, lakást? Kölcsön nélkül 20-30milla, alsóhangon egy normálisabb városba.Azt meg kell keresni.

Legyen ingyen kint a lakhatásod(bár azért valahogy itt ott le szoktak csípni ebből abból, hogy mégis fizess érte), de gondolom minden másra költened kell. Magadra is, haza is kell küldeni, az utazásodat haza és vissza is fizetni kell, nem marad meg havi szinten a 3000 euród, ha azt hiszed igen, akkor valami elrugaszkodott világban élsz.Aztán máris évekig így kell lennetek, hogy te kint, a gyerek meg itthon és közbe baromira felnő és nem lesz hálás neked, mert nem voltál mellette sose.

De szerintem te ezt szándékosan nem érted!

2022. szept. 10. 14:49
 25/38 anonim ***** válasza:
75%
Én bevállalnám az albi és ovi extra költségét, és mennék gyerekkel együtt. Sőt, ha anyám rugalmas, és tudna dolgozni, őt is hìvnám. Lehet, hogy így nem gyűlne össze annyi önerő, de semmiképp sem a "nehezen élünk meg" színvonal lenne 3000 euróból, mindenképp jobb életetek lenne.
2022. szept. 10. 15:12
 26/38 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező, neked semelyik válasz nem kapcsolódik SZERINTED a kérdésedhez, holott nagyon is komoly észérveket, konkrét tapasztalatokat kaptál.

De nem érted, mert nem akarod megérteni.

Szerintem te szíved szerint mennél, csak kíváncsi vagy, más mit szólna hozzá.

2022. szept. 10. 15:14
 27/38 anonim ***** válasza:
89%

Kulfoldon elek, irodan dolgozok kozgaz diplomaval, 5 eves kinti tapasztalattal, 2500eur a fizum. 3000eur + "szallas"?

Nem tudom mi az uzlet, de ne menj ki arra, nagy csalodas fog erni igy, vagy ugy.

Vallalj tobb muszakot v koltozz ossze anyukaddal es vegezz el egy allamilag finanszirozott kepzest,szerezz nyelvvizsgat, o addig vigyaz a lanyodra, fejlodj valamilyen iranyba, de a konnyu munka remenyeben ne hagyd el a lanyod. Sosem lenne buszke rad, mar ha tuleled...

2022. szept. 10. 15:38
 28/38 anonim ***** válasza:
11%

27es, itt 3500at keres óránként egy gyógyped.asszisztens gyerekfelügyelettel egy gyerekre, amíg egy diplomás 2000es órabért kap, azt is a kormány miatt a 25 év alattiak kedvezményévével..

El tudom képzelni, hogy van az a munka, amit kevesen akarnak végezni(ápolás pl, építkezésen a nehéz fizikai munka), amit azért rendesen megfizetnek, amíg valaki sima beszerzésen fele annyit keres diplomával, irodai munkával.. Itthon is ez van, szerintem kint is.

2022. szept. 10. 15:48
 29/38 A kérdező kommentje:
Még mindig nem értem mi köze a kölcsön nélküli 20-30 millás lakásoknak a kérdésemhez?
2022. szept. 10. 16:00
 30/38 anonim ***** válasza:
92%
Oké, válasz a kérdésedre: SOHA nem hagynám el a 6 éves lányomat.
2022. szept. 10. 16:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!