Mit mondtatok a gyereknek, hogyan került a pocakba a kistesó?
Figyelt kérdés
2022. aug. 29. 17:49
2/7 anonim válasza:
Amikor kérdezte, egyszerüen megmondtam, hogy anya meg apa szeretik egymás, ezért meg szokták egymást ölelni és ha akarják, ilyenkor lesz baba az anyuka hasában. Ha kicsit részletesebben érdekli, akkor még kiegészítem, hogy az apukától átugrik egy kis magocska, és ettöl elkezd nöni az anyuka hasában lévö kis babakezdemény.
3/7 anonim válasza:
Attól függ hány évesen.
Amit 2-es mondott, kb. azt mondtuk óvodás korában meg még azelőtt.
A fiamat 8 és fél évesen a "Peti, Ida, Picuri"-ból világosítottam fel.
4/7 anonim válasza:
Attol fugg mennyi idős, de szerintem a legjobb ha megkérdezed tőle, hogy ő mit gondol róla és amenten beszélgettek. Általában beerik valamilyen magyon egyszerű magyarázattal, nem is szabad tulreszletezni nyilván, csak az ő szintjén
5/7 anonim válasza:
Nagyjából ahogy a 2-es
Magocska nélkül..
“Részletesen veszélünk róla, ha nagyobb leszel és még mindig érdekel”
“Mert ez ilyen varázslatos?”
“ naagyon különleges valóban, de kicsit bonyolult is”
“Oké”
4 éves
6/7 anonim válasza:
4 éves volt a fiam, amikor vártuk a kistesót. Igazából én őszinte voltam vele. Azt mondtam, hogy: "apa a varázspálcájával bevarázsolta anya hasába a babát". Erre csak annyit mondott, hogy: "akkor nem nyelted le. Féltem, hogy megetted."
7/7 anonim válasza:
Akkor én elég prózai voltam, mert simán megmondtam, hogy a fiúk(férfiak) a fütyijükkel tudnak betenni egy kis sejtet a lányok punciján keresztül, ami ott találkozik a lány sejtjével, és abból lesz a kisbaba. Épp most kérdezett rá egy hónapja, hat és fél éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!