Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák! Köztetek is nagy a...

Anyukák! Köztetek is nagy a szerelem a kisfiatokkal?

Figyelt kérdés
Kisfiam 3 éves. Imádom és ő is engem! Puszilgat, ölelget, simiz. Meg persze én is őt:) Úgy érzem, ennél jobban nem lehet szeretni valakit, mindenemet odaadnám érte. Egyszerűen szerelmes vagyok belé:) És bárki megprobálná bántani, azt agyonverném:) Mondta is apukájának, hogy anyát veszi el feleségül. És nem tudunk egymás nélkül létezni:) Akit még nagyon imád, az anyukám. Köztük is nagy a szerelem. Eddig nem értettem, de már tudom, hogy milyen az a híres amya-fia kapcsolat:) Remélem később is megmaradunk ilyennek.

2022. aug. 25. 20:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
96%

Nekem ez sokkkk

Imádom a fiam ( a lányom is)

Puszilgatás, ölelgetés megvan.. de sosem tudnám szerelmemnek nevezni ( bár a szerelmemet; az apjukat sem)

Az érzést sem tudom összehasonlítani, teljesen más.

Viszont én a szeretetet másképpen értelmezem, önállóságra nevelem őket, szabad embernek, szabad döntésekkel, szabad mozgással.

Nemugy, hogy ne tidjon nelkülem élni.

4 éves a lányom.

2,5 a fiam.

A közösségbe beszoktatás gond nélül ment/megy.

Szívesen vannak másokkal is, nem csüngünk egymáson.

2022. aug. 25. 21:44
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
*Nem úgy, hogy ne tudjon nélkülem
2022. aug. 25. 21:45
 13/20 anonim ***** válasza:
95%
Nem, nem vagyok aberràlt hogy szerelmes legyek belé. Szeretem, ez igaz, normálisan. Szoktam puszilgatni ölelgetni, de nincsennek beteg gondolataim. Te meg nem vagy komplett.
2022. aug. 25. 21:55
 14/20 anonim ***** válasza:
95%
Egy normális anya-fia kapcsolatban nincs szerelem. Ha van, az már beteges. Én is imádom a fiamat, de sosem éreztem szerelmet iránta. Ő a gyermekem, nem a szerelmem, teljesen más kapcsolat, másfajta szeretet.
2022. aug. 25. 22:17
 15/20 anonim ***** válasza:
95%
Amit érzel, az rajongás. Én is rajongok/rajongtam a gyerekemért. Könnyű összekeverni a szerelemmel, mert rokonérzések:)
2022. aug. 26. 06:58
 16/20 anonim ***** válasza:
75%

"Túlzott elragadtatás, amely szélsőséges bámulatban és lelkesedésben nyilvánul meg."

Ez így jó:)

2022. aug. 26. 06:59
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Te leszel az utált anyós majd egyszer. Nem fogod tudni megbocsátani a nőknek,hogy elvette a "kisfiad" tőled. Ez a beteges 🐒 szeretet.
2022. aug. 26. 13:01
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanezt akartam írni, mint a 17-es. Ilyen idióta anyákból lesznek az elviselhetetlen anyósok. Mikor tanuljátok meg, hogy a gyerek nem a szerelmed, ne pusziljátok egymást szájon. Most a nagy hormon túltengésedben olyan károkat tudsz okozni a gyerekben, ami majd csak 10-20 év múlva fog meglátszani, mert életképtelen, anyakomplexusos lesz. Majd ha felnő, akkor meg majd vele akarsz lefeküdni is? Eszem megáll. Meg csodálkoztok, hogy a házasságotok sivár(már ha egyáltalán még együtt vagytok a gyerek apjával). Nagyon gyorsan menj el pszichológushoz, ha nem kamu a kérdés.
2022. aug. 26. 18:44
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom nem ilyen válaszokra számított a kérdező :D
2022. aug. 26. 22:26
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
De ez nem is majomszeretet, hanem beteges ragaszkodni akarás. A szüleid nem szerettek, azért a gyereken akarod bevasalni azt, amit tőlük nem kaptál meg?
2022. aug. 26. 23:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!