Anyukák! Köztetek is nagy a szerelem a kisfiatokkal?
Figyelt kérdés
Kisfiam 3 éves. Imádom és ő is engem! Puszilgat, ölelget, simiz. Meg persze én is őt:) Úgy érzem, ennél jobban nem lehet szeretni valakit, mindenemet odaadnám érte. Egyszerűen szerelmes vagyok belé:) És bárki megprobálná bántani, azt agyonverném:) Mondta is apukájának, hogy anyát veszi el feleségül. És nem tudunk egymás nélkül létezni:) Akit még nagyon imád, az anyukám. Köztük is nagy a szerelem. Eddig nem értettem, de már tudom, hogy milyen az a híres amya-fia kapcsolat:) Remélem később is megmaradunk ilyennek.2022. aug. 25. 20:29
11/20 anonim válasza:
Nekem ez sokkkk
Imádom a fiam ( a lányom is)
Puszilgatás, ölelgetés megvan.. de sosem tudnám szerelmemnek nevezni ( bár a szerelmemet; az apjukat sem)
Az érzést sem tudom összehasonlítani, teljesen más.
Viszont én a szeretetet másképpen értelmezem, önállóságra nevelem őket, szabad embernek, szabad döntésekkel, szabad mozgással.
Nemugy, hogy ne tidjon nelkülem élni.
4 éves a lányom.
2,5 a fiam.
A közösségbe beszoktatás gond nélül ment/megy.
Szívesen vannak másokkal is, nem csüngünk egymáson.
12/20 anonim válasza:
*Nem úgy, hogy ne tudjon nélkülem
13/20 anonim válasza:
Nem, nem vagyok aberràlt hogy szerelmes legyek belé. Szeretem, ez igaz, normálisan. Szoktam puszilgatni ölelgetni, de nincsennek beteg gondolataim. Te meg nem vagy komplett.
14/20 anonim válasza:
Egy normális anya-fia kapcsolatban nincs szerelem. Ha van, az már beteges. Én is imádom a fiamat, de sosem éreztem szerelmet iránta. Ő a gyermekem, nem a szerelmem, teljesen más kapcsolat, másfajta szeretet.
15/20 anonim válasza:
Amit érzel, az rajongás. Én is rajongok/rajongtam a gyerekemért. Könnyű összekeverni a szerelemmel, mert rokonérzések:)
16/20 anonim válasza:
"Túlzott elragadtatás, amely szélsőséges bámulatban és lelkesedésben nyilvánul meg."
Ez így jó:)
17/20 anonim válasza:
Te leszel az utált anyós majd egyszer. Nem fogod tudni megbocsátani a nőknek,hogy elvette a "kisfiad" tőled. Ez a beteges 🐒 szeretet.
18/20 anonim válasza:
Ugyanezt akartam írni, mint a 17-es. Ilyen idióta anyákból lesznek az elviselhetetlen anyósok. Mikor tanuljátok meg, hogy a gyerek nem a szerelmed, ne pusziljátok egymást szájon. Most a nagy hormon túltengésedben olyan károkat tudsz okozni a gyerekben, ami majd csak 10-20 év múlva fog meglátszani, mert életképtelen, anyakomplexusos lesz. Majd ha felnő, akkor meg majd vele akarsz lefeküdni is? Eszem megáll. Meg csodálkoztok, hogy a házasságotok sivár(már ha egyáltalán még együtt vagytok a gyerek apjával). Nagyon gyorsan menj el pszichológushoz, ha nem kamu a kérdés.
19/20 anonim válasza:
Gondolom nem ilyen válaszokra számított a kérdező :D
20/20 anonim válasza:
De ez nem is majomszeretet, hanem beteges ragaszkodni akarás. A szüleid nem szerettek, azért a gyereken akarod bevasalni azt, amit tőlük nem kaptál meg?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!