Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Most akkor húzogassam vagy ne...

Most akkor húzogassam vagy ne húzogassam?

Figyelt kérdés

Kisfiam 2 éves lesz, eddig nem húzogattam neki a fütyijén a bőrt, és legutóbb mikor voltunk a dokinál majdhogynem lebaszott...mindenki és minden orvos mást mond!

Tapasztalatok?

2010. szept. 24. 15:57
 1/6 anonim ***** válasza:
23 hós a fiam. Doki a kukijàt sosem làtta:( rendelöbe nem viszem, ha oltani kellett, kijött, ennyi. Beteg sosem volt,ugyhogy nem kellett odavinnem. Èn làtom viszont, hogynle van tapadva. A makkròl csak rèszlegesen tudom a bört fürdèskor hàtrahúzni. Mivel szobatiszta, làtom, mikor pisil, hogy èles sugàrban pisil, tehàt ebben nem akadàlyozza. Mindig is mozgattam neki, nagyon keveset,de huzkodtam. Föleg fürdèsnèl. Unokaöcsèim mind fitymaszükületesek. Az egyiknek az anyja doki tanàcsàra huzkodta,de szerintem durvàn, mert hegesedett ès voltak gondok. Az urológus meg leszidta,hogy minek engedte,hogy a hàzidoki felràntsa...majd egy hónap mulva a hàromèvesnek ö is felràntotta....megint jó heges lett:( össze vissza beszèlt mindegyik, ugyhogy mivel ugyanaz a hàzidokink,ebben nem kèrem a tanàcsàt, nem kèrdezne, ràntana egyet szakadàsig. Ugyhogy èn tàgitgatom finoman. Èn làtom,mennyire lehet fàjdalommentesen hátrahuzni,amit napi egyszer legalàbb megteszek. Màr jobb, làtom hogy tàgul,csak lassan. Ha nem haladok vele, viszem urulògushoz.
2010. szept. 24. 16:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is húzogatom a fiaimnak. Nagyobbik 2 éves a kicsi 4 hónapos, neki is óvatosan húzogatom, fürcsinél.
2010. szept. 24. 16:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Én nem huzogattam neki, a mi dokink azt mondta, hogy 3 éves koráig ne piszkáljuk neki. Akkor megnézte, és egy kicsit le volt tapadva. Irt fel neki egy kenőcsöt, hogy az segit tágitani rajta a bőrt, és azzal bekenve óvatosan huzogassuk neki. Nem lett tőle semmi baja, azóta szépen "jár" neki fütyijén a bőr.
2010. szept. 24. 18:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is húzogatom nagyon óvatosan napi 1x az enyémnek aki most 20 hónapos. Semmi gondunk vele egy hajszálnyi részen van csak éppen letapadva. Az unokaöcsémnek egy KAMPÓT akasztottak a letapadt rész alá és úgy téptét fel neki. 2 hétig pisilni is alig tudott szegénykém úgyhogy én ezt elakartam kerülni.
2010. szept. 25. 06:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Kedves 18:36-os vàlaszolò, leirnàd ide, milyen krèmet irt fel a doki a kukira? Köszi!!
2010. szept. 25. 12:12
 6/6 anonim ***** válasza:
4 éve volt, sajnos már nem emlékszem a nevére, de kicist bőrtágitó, vagy bőrlazitó, vagy ilyesmi hatása volt, és jót tett neki. Gyermekorvos, vagy patikus biztosan tudja a nevét. Javaslom kérdezd meg, és nekük ez nagyon jó volt. Tiszta horror itt azt olvasni, miket nem tesznek a "dokik" a fiúk pöpösével. Hihetetlen.
2010. szept. 25. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!