Hogy vegyem ki a fülbevalóját?
Kilőtték a kislányom fülét, ma telt le a 6 hét, szeretnénk új fülbevalót tenni bele.
A gond az, hogy úgy rá van pattintva a tartó rész a hátulján, hogy sehogy sem tudom lehúzni. Ha bekrémezem, csúszik a kezem, még annyira sem megy. Ötletek?
Én felnőttként jártam úgy, hogy amikor kilövettem a fülem, akkor amit belőttek fülbevalót, annak a hátulja úgy rá volt szorulva, hogy a férjem sem tudta leszedni. Bementem az ékszerboltba, ahol csinálták, és levágták. Egy pillanat volt az egész.
Ha esetleg másképp nem tudjátok leszedni akkor próbáljátok meg bemenni vele egy ékszerboltba, ahol csinálnak füllyukasztást.
Ne feszegesd, hanem menj be és az ékszerboltban leszedik neki. Nekem is úgy rászorult, hogy nem volt már választás.
Kb fél perc volt az egész.
"Ha nem megy vidd el orvoshoz kb azonnal."
😅😅😅
Ugyan miért? Nem volt életveszélyben a gyerek. Azért akartam kivenni, hogy tegyek bele egy másikat. Kell, hogy legyen benne mindig, különben pikk-pakk beforr..
Azonnal orvos... anyám 😅
Apuka kiszedte neki amúgy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!