Hogy vegyem rá párom, hogy engedje meg betetetni babám fülébe a fülbevalót?
igazat adok az elős válaszolónak!
ha már benne van a fülében, nem tud vele mit csinálni, csak nem fogja kivenni belőle!!
nálunk szerencsére nem volt ilyen probléma, csak annyi volt a kérése, hogy neki ne kelljen jönni, így barátnőm kísért el minket!
szépek vagytok, mondhatom. a gyerekvállalás az egy közös dolog. közös döntéseket kell hozni. nálunk szerencsére nem volt gond, mert én is "elleneztem" a fülkilövést, de nem tudom, melyik anyuka örülne annak, ha apuka elmenne délután a fiával, és hazajönne, hogy az egyik fülében fülbevaló van, mert szerinte az jópofa. ugyanez.
kérdező, ha annyira szeretnél, akkor szerintem vedd rá valahogy, de semmiképp ne a háta mögött csináld, nem szép dolog.
egyébként meg nem fájdalmasabb, én 14 évesen teleszúrattam a fülemet, volt benne vagy 8-10.
áthidaló megoldásnak lehet venni ilyen ragasztgatósat is :)
13.04-es te aztán nagyon okos vagy!
Egy 14 éves gyereknek nem hinném hogy ugyanakkora lenne a fájdalomküszöbe mint egy kisbabának.
És ragaszgatós fülbevalót meg tegyél a saját gyerekedre, ha ilyen okos vagy, de ne irogass ide ilyen hülyeségeket.
13:04-es vagyok. tehát te azt mondod, hogy egy újszülött fájdalomküszöbe nagyobb, mint egy 14 évesnek? hogyan?!
én nem teszek ragasztóst a babám fülére (vicc lett volna, ott a :), de mindegy), egyszerűen megvárom, amíg ő látja úgy, hogy szüksége lesz fülbevalóra. én nem fogok sose semmit ráerőltetni a gyerekemre, saját kis egyéniség, hadd döntsön ő. és szintén mélységesen felháborító: nincs megkeresztelve. ez is az ő döntése lesz, hogy hogyan szeretne élni. tök jó, hogy szerinted egy újszülött, vagy egy pár hónapos baba mindent bír :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!