Miért nem tudom még azóta sem észhez téríteni?
Figyelt kérdés
Kislányom fél kettőkor eleludt, másfél órát szokott aludni, de sajnos kettőkor leejtettem mosogatás közben egy tányért és felébredt rá. Hatalmas hiszti vette kezdetét, vissza altatni nem tudtam, hiába mentünk sétálni. Egész délután tiszta nyűg. Értem, hogy felriadt, de ez normális?2022. aug. 21. 19:39
1/9 anonim válasza:
Huha. Igen ez normális sajnos. Nem aludta ki magát. Az én fiam is tiszta hiszti olyankor. A semmin is földhöz vágja magát. Vele már veszekedni kell délután hogy aludjon.
2/9 anonim válasza:
Mennyi idős a kicsi? (Hetes/hónapos/éves?)
3/9 A kérdező kommentje:
3 éves.
2022. aug. 21. 20:03
4/9 anonim válasza:
Igen, de belejátszhat az időjárási front is.
5/9 anonim válasza:
Férjed/élettársad/párod? Vele milyen a kapcsolatod?
Érzékelt bármikor is a kicsi lány bármilyen feszültséget közöttetek? Távol van valamilyen okból, vagy nehezen elérhető?
Esetleg külföldön dolgozik? Nagyszülőkre tudsz számítani, akár a saját szüleid, akár a párod szülei?
2-es válaszoló voltam.
6/9 A kérdező kommentje:
Apa külföldön dolgozik:(
2022. aug. 21. 20:11
7/9 A kérdező kommentje:
De ez miért fontos? Amúgy szüleim vannak, igen.
2022. aug. 21. 20:11
8/9 anonim válasza:
5-ös, egy konkrét délután hangulatába túlzás ezeket belemagyarázni.
9/9 anonim válasza:
Ha már sikeresen lecsillapodott a kicsi, és nyugodt akkor tárgytalanok a fenti válaszaim.
Örvendtem a szerencsének! :)
Jó egészséget az egész családnak!
2-es és 5-ös válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!