Kimentek ilyen melegben gyerekkel?
Figyelt kérdés
Holnap is 39 fok lesz.. mikor mentek ki babával, kisgyerekkel ilyen időben?2022. aug. 18. 20:29
1/21 anonim válasza:
Strandra kimegyünk, bár nem 11 és 3 között szoktunk.
2/21 anonim válasza:
mi reggel 7-10között vagyunk kint. Aztán du 5körül megyünk ki. Addig amég játszanak de legkésőbb fél 8ig
3/21 anonim válasza:
9-11ig kint voltunk, de már kezdettnagyon meleg lenni, holnap szerintem 8-10.
5/21 A kérdező kommentje:
Nekem 2 hónapos és 2.5 éves gyerekeim vannak, az a bajom, hogy mire reggel össze készülünk, sokszor már 9 óra van. Általában kimegyünk egy picit, de a játszótér is 15p séta és tűző napon..
2022. aug. 18. 20:59
6/21 anonim válasza:
Mi nem szoktunk. Reggel mire felkel és elkészülünk a reggeli rutinnal, addigra már meleg van. Este pedig amire lehűl egy kicsit az idő, addigra már túl vagyunk az esti rutinon és alszik.
Csak akkor megyünk ki, ha amúgy megyünk valahova, pl. vásárolni vagy ügyet intézni.
7/21 anonim válasza:
Persze. Ma pl 15:40-től voltunk lent 19-ig.
Muszáj, mert nagyon nagy a mozgásigénye.
De szigorúan csak árnyékban. Plusz nálunk lengedezett a szél és csak 33Cfok volt (a telefonom szerint).
9/21 anonim válasza:
7es vagyok. Azt azért hozzáteszem, hogy a lányom már 6 éves,nem kicsi annyira.
10/21 anonim válasza:
Mi reggel megyünk 7-10
A szabadban reggelizünk.
Ma màr 9:30-kor bekényszerültünk.
Amúgy őket nem zavarja…
Este szoktunk kimenni, de ma nem.
Este 9 van és 29 fok
Gyerekek màr àgyban.
2,5 és 4 évesek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!