Akinek csak egy gyereke lett miért döntött így, megbántátok később?
Én egyke vagyok. Szerintem anyám nagyon rühellte a gyereknevelést, de ezt éreztem is egész gyerekkoromban, hogy sokszor nyűg voltam neki, szeretett de k.vára elege volt az egészből. Akkoriban utáltam is, amiatt ahogy sokszor viselkedett velem, érezhető volt hogy valami nem oké.. Termeszetesen ő azon van hogy egy gyerek bőségesen elég, és szerintem örülne ha én is így gondolnám 🤣😅😅
Egyébként nekem egy van. Nekem ez a legcsodásabb az életben, szeretnék még egyet, de nem hiszem hogy a körülmények adottak lesznek. Ha nem lenne ilyen bizonytalanság akkor 3 gyerekkel is elvolnék vagy 4gyel. De mivel nekem eü állapot miatt csak császár van, így nem igazán merek bevállalni másikat mert félek mire oda jutok hogy kihordom, addigra nem látnak el és belerokkanok a szülésbe. Persze ez szélsőséges gondolkodás, de na..
A másik pedig a pénzügyi helyzet. Ha ugyanolyan nemű lenne akkor nem lenne probléma, de ha mindenkinek külön kene vásárolni akkor biztos megérezné a tárcám. Meg hát 10 éves kor után elkezdenek rendesen enni a gyerekek..
Királyságunkban meg ki tudja mi lesz az emberek sorsa.
Úgyhogy igen. Nagyon nagyon szeretnék még gyerekeket 😭 de hálàs vagyok az istennek hogy részesített ebben a csodában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!