Mi a rosszabb szerintetek?
Ha nem telik 1 almára, akkor telni fog nekik paprikás csirkére? Amúgy értem, amit mondasz.
Általában akik arra hivatkoznak, hogy az egészséges étkezés drága, azoknál a chipsre, csokikra, cukros üdítőkre, helyben sütött pékárúkra valahogy mindig telik.
Meg a fehér búzaliszt 130-ért oké, a tk 200-ért megfizethetetlen (bocs, azóta biztos drágult, de mikor ennyi volt, akkor is ezt hallgattam). Literszám használják hetente az étolajat olajban tocsogó kajákhoz, de az olivaolaj méregdrága (nekem kb. fél évig kitart egy 750 ml-es olivaolaj.)
22 itt suletlensegeket csak te terjesztessz, de tovább vitázni én nem fogok veled.
A túlzott gyumolcsfogyasztas káros, ha tetszik ha nem. Megdobja a vércukorot, tulporget. Nem véletlenül az sem, hogy egyes magatartás zavaros, adhd-s, és még sorolhatnám gyerekek speciális gyumolcsmentes diétán vannak. De egy egészséges gyereknél is problémát okoz ha túlzásba visszük. Igen együnk mindennap, változatosan, mértékkel, az édes tejszelet vagy puding helyet nyugodtan adjunk gyümölcsöt, de nem kell kilószamra tömni a gyerekbe.
Amúgy meg nem kell télen epret és szőlőt venni, teljesen jó az alma is. Ilyenkor kell idény gyumit venni és enni, esetleg betarazni a fagyasztóba. Nálam van bent reszelt alma, eper, szilva, barack. Egy kis tudatosság, előre gondolkozás.
Te annyit adsz neki amit akarsz, én úgyszintén, itt befejeztem.
Szakadjatok már le q gyümölcs témáról. Nem azt írta, hogy a gyerek semmi gyümölcsöt nem kapna, hanem azt, hogy "nem kap minden nap gyümölcsöt". A kettő közel sem ugyanaz.
Amúgy én majdnem 50 vagyok, világ életemben utaltam a gyümölcsöket, amióta az eszemet tudom, nem eszek semmi ilyesmit. Egészséges vagyok. Nyáron ott a paradicsom, paprika, uborka, imádom a reszelt repas vajas és zsíros keneyeret, a savanyú káposztát. Ezek egyike se drága.
A kérdező amúgy nyilván azt szeretné igazolni a gyerekkel takarozva, hogy miért lenne jobb apunak külföldön megszakadni a munkában, miközben ő maga nyugodtan lobalhatna otthon a lábát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!