Mi a rosszabb szerintetek?
Két fizetésből már alap szinten se lehet egy gyerek eltartani?
Vagy albérletben laktok és az visz el sokat?
Ezt a gyümölcsre sem telik dolgot egyszerűen nem hiszem el. Napi 1 almára nem telik? Ha annyira szarul is menne, hogy a legolcsóbb bolti almára sem telne, akkor keresnék olyat, akinél terem, és tőle vennék a bolti ár töredékéért. Valami kisnyugdíjastól, aki örül a plusz pénznek.
De egy bolti alma árát is ki lehet gazdálkodni, ezt nekem senki ne mondja. Ha csak a gyerek kap, napi 100 forintról beszélünk, az alma méretétől függően. És akkor az még nem is a legolcsóbb.
Elvileg a gyümölcs nem is egészséges, csak cukor, minimális vitamin. Zöldség kell és hús(vagy fehérje).
Én biztos a másodikat mondanám, de csak akkor, ha normális az apja. Ha nem, menjen külföldre, akkor inkább a pénz.
Egy normális apát, aki nem alázza, nem csapkodja, akivel a gyereknek bizalmi kapcsolata van, nem tud pótolni a pénz. Mellesleg bölcsiben, oviban, suliban jó sok gyümölcs van.
Az a rosszabb, ha nincs együtt a család. Nem azt írta, hogy éheznek.
(Az oviban kapnak gyümölcsöt is, bár én sem tartom olyan fontosnak a gyümölcsevést.)
Sok szülőnek becsípődés a gyümölcs evés….
De amúgy igen, ovodaban kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!