Ez normalis kozossegi viselkedes egy 3 evestol?
Bolcsibe jar 2,5 eves kora ota (muszaj volt visszamennem dolgozni, hagyjuk is…) ahova nagyon nagyon szeret menni, soha egyszer nem sirt reggel mikor otthagyom, mondja is mindig h jo volt, szereti, mesel mindig stb szoval tuti ezzel nincs gond
Szokta mondani h ki a baratnoje, ket kislany es ma nagyon meglepodtem mert kerdeztem h mirol szoktatok beszelgetni es azt mondta nem szoktak beszelgetni mert o nem szol hozzajuk, nem mer, nem akar meg hogy igazabol senkivel se beszelget🤷🏼♀️ Bar hozzateszem a legtobb gyerek joval kisebb mint o de azert van 2-3 vele egykoru.
Ez normalis? Ebben a korban meg tenyleg nem nagyon dumalgatnak egymassal?
Amugy az valo igaz h eleg visszhuzodo kislany, zavarba jon az idegenektol is nem nagyon beszel elottuk
Utolso miert kell letamadni? Mibol vetted le h zajlatom ezzel meg nem hagyom beken? Beszelgettunk, megkerdeztem tole, valaszolt, nyugtaztam. Majd feltettem itt ezt a kerdest. Nem hiszem h ez zaklatas lenne… jezus🤦🏼♀️
Koszonom a valaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!