Puha műanyag szívókájú kulacsot keresek. Ajánlanátok, kérlek?
Majdnem 2 éves kislánynak keresek szívószálas kulacsot. 500-600 milis lenne ideális. A szívószál szájba tehető része fontos, hogy puha legyen, mert rágja.
Lizzy Card-os kulacsokat néztem. (Vagy unikornisos vagy cicás kellene, mint ez pl: [link]
Ezeknek szerinteted puha a szívószálja a szájba tehetős részen vagy kemény műanyag?
Előre is köszönöm!
Nekunk ilyesmi van.De a puhát is elrágja.Honnan veszed hogy azt nem rágja el?Rá kell szolni.Az enyém sose rágta.2,5 éves.
Köszönöm a válaszokat!
Nekünk is Avent van. Imádom, de csak utazásnál használjuk és valamikor 10 perc után kiissza a vizet belőle és menetközben rossz töltögetni bele meg mindenhová, ezért gondoltam, hogy egy nagyobbat beszerzek neki.
A puha műanyagra, ha ráharap nem törik le belőle, de ha egy keményet próbálna elrágcsálni félnék, hogy a szájába törne.
Mi decathlonos kulacsot használunk, nagyon bevált. Az én kisfiam is hamarosan 2 éves lesz, jól tud belőle inni (mi kivettük a kulacsból a szívószálat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!