Szeletelhető műanyag zöldség/gyümölcs játékot ti mennyi idős gyereknek vennétek/vettetek? Mennyire köti le a figyelmét? Nem unta meg hamar?
Figyelt kérdés
2020. dec. 31. 03:45
1/9 anonim válasza:
Hát ez inkább babajáték, egynek jó lehet, meg később újra előveheti 6m-3anni ig való szerintem.
2/9 anonim válasza:
3 évesen kapta a babakonyha mellé, fát és műanyagot is.
Nem a szeletelgetés a lényeg, azt max. párszor próbálta, hanem a szerepjáték része.
Egyébként most 6 éves és még napi szimten játszik a konyhával és a kiegészítőkkel. Annyi, hogy a műanyag nem tartós, az már nincs, csak a fa.
Az 1 éves testvére is játszik vele. Neki viszont jobb lenne a műanyag. Rossz hallgatni ahogy a fa koppan a járólapon.
3/9 A kérdező kommentje:
Én is játékkonyhához venném, 3 éves kisfiúnak és 1 éves kislánynak. Akkor lehet érdemesebb olyan műanyagot venni, ami nem szeletelhető?
2020. dec. 31. 07:39
4/9 anonim válasza:
Bölcsis koruaknak valo szerintem. Egy ovis már "komolyabb" dolgokkal játszik.
5/9 anonim válasza:
1.5 évesen kapta, kb. 1 évig volt érdekes. Bölcsiben is volt.
6/9 anonim válasza:
2 évesen kapta, egy darabig szeletelgette, most már csak “főz” vele.
7/9 anonim válasza:
22 hónapos a lányom, most kapott karácsonyra. Érdekli, bár még nem tudja szeletelni. Februárban lesz a születésnapja, akkorra szeretnénk venni neki egy játék konyhát.
8/9 anonim válasza:
Másfél évesem most kapta a konyhájához és az a legérdekesebb neki,ügyesen szeleteli
9/9 anonim válasza:
Műanyagot soha :P, fat 1 évesen kapott, most 3, de meg mindig játszik vele. A 5,5 éves unokatesoja is szokott sokszor jatszani vele, ha itt van.
Szerintem örök favorit játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!