Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Aki nyáron elkezdte leszoktatn...

Aki nyáron elkezdte leszoktatni a gyermekét a pelusról, most, hogy beköszöntött az ősz, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
2010. szept. 23. 13:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanugy,mint eddig. Nincs pelus,ha màe nyàron sem kellett,most sem fog kelleni.
2010. szept. 23. 13:30
 2/8 anonim ***** válasza:

Attól függ, milyen sikerrel járt a nyári program, illetve, hogy mennyi idős a gyerkőc.

Ha nyáron már szólt, akkor valószínűleg most is fog, de gyakori, hogy az utolsó pillanatban.

Jó lenne, ha nem kéne visszatérni a pelushoz. Nekünk szerencsénk volt, mert nyár végén lett 3 éves, így pont belecsusszantunk még a jó időbe. Fiatalabb korában előbb a pisi ment (wc-be, ő a bilit kihagyta) viszont a nagydologhoz még sokáig kért pelust. Egy ideig toleráltam, próbáltam rábeszélni, ha nem ment, kapott pelust.

Viszont beharangoztam, ha elfogy, akkor nem veszünk többet, szerencsére elfogadta.

Várható nálatok is ilyesmi, többektől hallottam ilyen szokást a miniktől.

Én a fokozatosság és a rábeszélés híve vagyok, ami végülis sikerült.

2010. szept. 23. 13:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de nem értem a kérdésedet. Én májusban vettem le a 25 hónapos fiamról a pelust,és 2 nap alatt szobatiszta lett (nappalra). Június óta pedig még véletlenül sem fordul elő "baleset". Most, hogy hűvösebb lett miért adnám rá vissza a pelust, hisz már szobatiszta? Te nyáron vetted le a pelust a babádról, és még nem szobatiszta? Szerintem akkor add rá vissza a pelenkát, mert még nem érett a dologra.
2010. szept. 23. 13:36
 4/8 A kérdező kommentje:
Nyáron szabadon hagytam a popsiját, meleg volt, most viszont legalább egy kis bugyit adok rá, hisz hűvösebb van, de abba pelepisil és csak akkor szól, mikor már folyik.
2010. szept. 23. 13:36
 5/8 A kérdező kommentje:
Ritkán szólt, hogy pisi lesz, többnyire akkor se értünk el a biliig. Most viszont egyáltalán nem szól.
2010. szept. 23. 13:38
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Els vagyok, nem irod, mennyi idös a pici? Mert gyanitom,hogy 18-20 hô körüli. Vagy? Figyu, ha egyàltalàn nem szól,nem jelzi,akkor ö mèg messze van a szobatisztasàgtòl, ne kintatsd magadat se, ne fàzitsd meg, add vissza a pelust rà. Ha mèg kèt èv alatti, simàn ràèrsz ujra próbàlkozni,mikor ismêt jön a jóidö.
2010. szept. 23. 13:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát ez még nagyon messze van a szobatisztaságtól! Add rá vissza a pelust, és majd a következő nyáron próbálkozz a szobatisztasággal. Egyébként mennyi idős a babád?
2010. szept. 23. 13:50
 8/8 anonim ***** válasza:

Hát mi nyáron kezdtük, hogy nincs pelus, most már semmi gond, bárhova el tudunk menni baleset nélkül. Most is bent voltunk a városban csavarogni kb. 3 órát, és amikor hazaértünk, akkor szólt, hogy kell pisilnie. Én már csak alváshoz adom rá a pelust, de ha ez elfogy, akkor már egyáltalán nem akarok többet venni. Amúgy most lesz 3 éves a fiam.

De szerintem a tiéd még kisebb lehet, bár nem írtad, mennyi idős. Én a helyedben visszaadnám rá a pelust, hiszen már jó ideje van nélküle, mégsem szól, ha pisilnie kell, szóval még nem érett meg a dologra.

2010. szept. 23. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!