Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Normális, hogy 6 éveseknek...

Normális, hogy 6 éveseknek már mitesszeres az álluk?

Figyelt kérdés
Lehet valamivel kezelni?
2022. aug. 6. 20:53
 1/6 anonim ***** válasza:
80%

Megfelelő a tisztálkodás?

És az étkezés?

2022. aug. 6. 20:58
 2/6 anonim ***** válasza:
21%

Manna szappant nyugodtan használja. Kiváltképp jól jön, ha már fiatal korban kialakul nála egy arcápolási "rituálé" 🤗

Számtalan tényező van hatással a kis bőrükre.

Hőhatás, izzadság, étkezés, hormonális változás stb..

Nem kell aggódni! 🙂

2022. aug. 6. 21:53
 3/6 A kérdező kommentje:

Mannát semmiképpen nem akarok nekik, én a bőrgyógyászaton kötöttem ki miatta... Borzalmas bőröm van, Geek&Gorgeous termékeket használok, a mitesszereimet el is tűntette szerencsére, már csak a többi problémával kísérletezek.

Ilyen fiatal korban nem tudom mit lehet, nekem csak tini koromban lett ilyen, az abban a korban ajánlottakkal semmire nem mentem :S

Az étkezésük valóban nem jó, vagyis inkább semmilyen, ilyenkor nyáron alig esznek csak pár falatot, annyira kinyírja őket is a meleg :S

2022. aug. 6. 22:13
 4/6 anonim ***** válasza:
67%
Gasztrornterologushoz vinnem, etelintolerancia sokszor okoz ilyet
2022. aug. 6. 22:40
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért lett 4-es lepontozva? Igaza van. Testvérem is ilyen volt, tele mitesszerekkel, neki a tejfehérje okozta.
2022. aug. 6. 23:06
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
5-os, en sem ertem. Nalunk a gluten es a tojasfeherje.
2022. aug. 7. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!