Aki otthon van még kisebb tesóval, de a nagy az óvodában reggelizik. Ti mikor adtok reggelit a kicsinek?
Figyelt kérdés
Most kezdi ősszel a nagy az ovit. Nem tervezem itthon reggeliztetni, mert egy örökkévalóságig tart, 9-re se érnénk be... Szóval mindenképpen azt szeretném, hogy 8 körül beviszem és ott reggelizik. Viszont nem tudom, hogy így a kicsit mikor tudom megreggeliztetni... Ha indulás előtt akarnám, ugyanúgy elmegy egy csomó idő, meg akkor meg már a nagynak is kell adni. Utána meg már az egy elég késői reggeli lenne mire visszaérünk. Fél 9-9 lenne mire végzünk a reggelivel.2022. aug. 3. 08:22
11/13 anonim válasza:
9
Ilyenről én még nem hallottam
Mennek közösen az érkezés utáni szabadjátèk után:
kézmosás pisi, terîtés
Esznek
Elpakolnak a dajkák gyereke segítenek
Foglalkozás
Gyümi
Majd kimennek udvarra
Bejönnek kézmosás
Esznek
Kézmosás pisi
12/13 anonim válasza:
Te írtad: "ha indulás előtt akarnám úgyis elmegy egy csomó idő meg akkor már a nagynak is kell adni"
Akkor mi a kérdés? Evidens hogy akkor fogsz neki adni amikor hazaértetek.
13/13 anonim válasza:
Pedig van ilyen, nálunk is így van, folyamatos reggeliztetésnek hívják. 9 után vannak a foglalkozások. A reggeli megjön 8 körül, és ki mikor beesik az ajtón a kettő között, küldik tányérért, és veszi el magának a kiflijét, és leül enni. A többiek meg játszanak közben. 9-re mindenki befejezi, és lehet foglalkozást tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!