Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szülinapi bulit rendezek a...

Szülinapi bulit rendezek a kisfiamnak egy fizetős helyen. Szerintetek elfogadható az egyik anyuka kérése?

Figyelt kérdés
A buli helyszínére egy szülő mehet be a meghívott gyerekkel ingyen. Az egyik anyuka viszont azt kérte, hogy a meghívott gyerek testvére is bemehessen és vegyek neki is jegyet. Én ezt nem érzem teljesen helyénvaló kérésnek. Szerintetek elfogadható ez a kérés?

#szülinapi ünnepség
2022. júl. 26. 20:42
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
89%
Én egyedülálló szülő vagyok, játszóházban, vagy fizetett programon fel sem merül bennem, hogy ott kéne végig lennem. Ha mégis, akkor beülök a játszóházba, de nem zavarom a másik gyerekemmel az egyik gyerekem buliját, hanem elvonulok a babarészre(a másik gyerekét természtesen én fizetem), és nem zavarom a bulizókat, a másik játsson csak a saját barátaival, mi meg a kisebbel meghúzódunk a háttérben, másik területen. Vagy rábízom a gyereket a másik anyukára, és csinálok mást a kisebbel.
2022. júl. 27. 07:01
 22/29 anonim ***** válasza:
90%

19!

Miért kellene bárkire is rábíznia? O miért nem er rá? Neki nem.kell jelen lennie a bulin,bakker

2022. júl. 27. 07:22
 23/29 anonim ***** válasza:
55%
22, a 19esnek nyilván kisgyereke van, 4 éves kor körül, és azt hiszi, ott kell lennie, ha buli van, mert ebben a korban így szokás, nem felelhet egy darab felnőtt sok kis ovisért, akik még nem is tudják rendesen kitörölni maguknak a feneküket.. Nagyobbaknál már, iskolásoknál nem szoktak ott lenni a szülők a bulin, max egy kettő, akivel a szülinapos anyja jóban van.
2022. júl. 27. 08:24
 24/29 anonim ***** válasza:
89%

23!

A kérdésben nem szerepel egyetlen gyerek kora sem, azt se tudjuk, kisebb vagy nagyobb e a testvér. A 19. valaszado gyerekeinek kora tökéletesen irreleváns a kerdes szempontjából.

2022. júl. 27. 08:33
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenkinek meg kell tudnia oldani a tesó elhelyezését máshol arra a pár órára. Ha nem, akkor nem kell elmenni.Érdekes módon körmöshöz, fodrászhoz, moziba, étterembe el tudnak menni gyerek nélkül.
2022. júl. 27. 22:08
 26/29 anonim ***** válasza:
18%

24es, egy nagyobb gyereknél evidens, hogy ott hagyod a bulin, nem kell kipengetned a tesója díját is, csak hogy elmehessen a nagy a buliba, egy kicsinél viszont az az evidens, hogy ott vagy te is vele, így neked kell megoldanod a tesó belépőjét is, hogy el tudd vinni a mondjuk 4 évest.

Ha nem lenne pénzem, és 3-4 éves lenne a gyerekem, akit meghívtak, nem lenne fair azt mondani, hogy oldjam meg, mert te is tudod, hogy a gyerek csak akkor tud ott lenni, ha anyuka ott van, ő meg hozzá van kötve egy párhónapos(egyéves) totyogóhoz.. Igenis fontos, persze akkor sem lehet bejelenteni, hogy ezt fizesd te, de szerintem érthető probléma, és kicsiknél úgy szokás, hogy a tesó is jön, fizetve van nekik is. Középsőig, de talán oviig ott tanyáznak anyukák is kisgyerekekkel a bulikon, suliban már csak leadjuk őket az aktuális anyukánál.

Szerintem más a két helyzet, nagynál nem kell anyukának ott lennie tesóstul, kicsinél erre kell számítani, hogyha meghívod, ez pluszköltséget jelent a családnak, aki elmegy, így szokták fizetni a tesó jegyét is. De mondom, kicsiknél! Nagyoknál nem, mert oda nem kell anyuka meg tesó sem.

Mondjuk az is igaz, hogy

2022. júl. 27. 22:23
 27/29 anonim ***** válasza:
84%

26!

A jó ég áldjon meg, ne kombinált mar túl. NULLA információ van a gyerekekről. De nem is kell, mert tökmindegy mekkorák, mekkora a meg nem hívott testvér, kinek kell kire vigyáznia. A kérdező gyereke A-t hívta meg, az ő testvére nem releváns, köze nincs hozzá, semmit nem kell megoldania vele kapcsolatban.

Nem mellesleg az én gyerekem volt már jó pár születésnapi gyerekbuliban, SOHA nem kellett egy szülőnek sem ott maradnia, sőt, a meghívoban szerepelt is, hogy X-et várják y időpontban, z-ben pedig lehet jonni erte.

2022. júl. 28. 07:50
 28/29 anonim ***** válasza:
26%
Az enyém is volt, és képzeld MINDENKI ottmaradt oviban, mert egy anyukát sem fognak azzal terhelni, hogy vigyázzon 10 ovis korú gyerekre, mikor melyik fullad meg. Iskolás már a gyereked? Itt már csak egy egy szülő marad segíteni, aki jóban van a szülinapos anyjával! Mit gondolsz, ha egyiknek segíteni kell popsit törölni(oviban kell), akkor hogy szakad 10 felé a szülinapos anyja? Ovisokat nem hagynak ott a szüleik, és igenis, erre gondolni kell.
2022. júl. 28. 09:24
 29/29 anonim ***** válasza:

28!

Ertelmeseknel ez úgy van, hogy annyi gyereket hívnak meg, amennyire tudnak vigyázni. Te tízet vizionalsz, aztán lehet hogy összesen 4 gyerek van a bulin. Segíteni soha sehol, senkinek nem kellett. Az én gyermekkoromban se volt senki más felnőtt jelen, csak az ünnepelt valamelyik szülője. Nem is hallottam olyanról, hogy egyáltalán szóba jönne. Más gyerek popsijat meg nem kell torolgetni, megoldja a gyerek maganak, max nem tökéletesen.

2022. júl. 28. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!