Szülinapi bulit rendezek a kisfiamnak egy fizetős helyen. Szerintetek elfogadható az egyik anyuka kérése?
19!
Miért kellene bárkire is rábíznia? O miért nem er rá? Neki nem.kell jelen lennie a bulin,bakker
23!
A kérdésben nem szerepel egyetlen gyerek kora sem, azt se tudjuk, kisebb vagy nagyobb e a testvér. A 19. valaszado gyerekeinek kora tökéletesen irreleváns a kerdes szempontjából.
24es, egy nagyobb gyereknél evidens, hogy ott hagyod a bulin, nem kell kipengetned a tesója díját is, csak hogy elmehessen a nagy a buliba, egy kicsinél viszont az az evidens, hogy ott vagy te is vele, így neked kell megoldanod a tesó belépőjét is, hogy el tudd vinni a mondjuk 4 évest.
Ha nem lenne pénzem, és 3-4 éves lenne a gyerekem, akit meghívtak, nem lenne fair azt mondani, hogy oldjam meg, mert te is tudod, hogy a gyerek csak akkor tud ott lenni, ha anyuka ott van, ő meg hozzá van kötve egy párhónapos(egyéves) totyogóhoz.. Igenis fontos, persze akkor sem lehet bejelenteni, hogy ezt fizesd te, de szerintem érthető probléma, és kicsiknél úgy szokás, hogy a tesó is jön, fizetve van nekik is. Középsőig, de talán oviig ott tanyáznak anyukák is kisgyerekekkel a bulikon, suliban már csak leadjuk őket az aktuális anyukánál.
Szerintem más a két helyzet, nagynál nem kell anyukának ott lennie tesóstul, kicsinél erre kell számítani, hogyha meghívod, ez pluszköltséget jelent a családnak, aki elmegy, így szokták fizetni a tesó jegyét is. De mondom, kicsiknél! Nagyoknál nem, mert oda nem kell anyuka meg tesó sem.
Mondjuk az is igaz, hogy
26!
A jó ég áldjon meg, ne kombinált mar túl. NULLA információ van a gyerekekről. De nem is kell, mert tökmindegy mekkorák, mekkora a meg nem hívott testvér, kinek kell kire vigyáznia. A kérdező gyereke A-t hívta meg, az ő testvére nem releváns, köze nincs hozzá, semmit nem kell megoldania vele kapcsolatban.
Nem mellesleg az én gyerekem volt már jó pár születésnapi gyerekbuliban, SOHA nem kellett egy szülőnek sem ott maradnia, sőt, a meghívoban szerepelt is, hogy X-et várják y időpontban, z-ben pedig lehet jonni erte.
28!
Ertelmeseknel ez úgy van, hogy annyi gyereket hívnak meg, amennyire tudnak vigyázni. Te tízet vizionalsz, aztán lehet hogy összesen 4 gyerek van a bulin. Segíteni soha sehol, senkinek nem kellett. Az én gyermekkoromban se volt senki más felnőtt jelen, csak az ünnepelt valamelyik szülője. Nem is hallottam olyanról, hogy egyáltalán szóba jönne. Más gyerek popsijat meg nem kell torolgetni, megoldja a gyerek maganak, max nem tökéletesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!