Miért nem tud egyedül játszani?
2 gyerekem van. A nagyobbik áprilisban töltötte a 3 évet. Akkor kezdte az ovit. 2 hónapot járt, szerette. Most itthon van nyáriszüneten.
Ovi elött olyan jó volt. Délelött eljátszott, délután is sokszor feltalálta magát.
Amióta nincs ovi, azota pedig semmit nem tud egyedül. Mást se hallgatok egész nap, csak anya játszál, anya nézd velem a mesét, anya gyere velem pisilni... stb...
Egyszerűen nem hagy élni.
Kb semmit nem tudok tőle csinálni, mert csak szenved, hisztizik, nyüszög.
Nem tehetem meg, hogy egész nap csak vele játszak, ott a főzés, a takarítás, a huga...
Emellett állandóan szerepjátékozni akar. Én képtelen vagyok rá. 10 percig birom, és egyszerüen kifutnék a világból.
Szívesen színeznék, rajzolnék, építenék, csinálnék bármit. De nem, neki csak az jó, hogy ő van az egyik autóval, én a másikkal, és beszélgetni, törteneteket kitalálni. Nekem ez nem megy. Ami fele terelném, az meg őt nem érdekli.
Valami tanácsot kérlek adjatok, mert belebolondulok a nyárba komolyan.
"Ezért sem megyek bele, hogy csak ő diktaljon, nem játszok vele minden nyekkenésre. Ha nem megyek, akkor meg jön a hiszti"
Ez a tökéletes tévút.
Most lepattintod, aztán majd pislogsz hogy miért nem oszt meg veled fontos dolgokat. Hát ezért. Látszólag nincs összefüggés, mégis rengeteget számít. Ha nem megy zsigerből, akkor old meg tudatosan, fejből. Nehéz? Nehéz. De elmúlik. Viszont ő ettől érzi, hogy törődsz vele. Ez épül be.
12!
Kis faluban lakunk, a szembeszomszedban van egy vele egyidős fiú. Vele 2-3 naponta játszanak egész késődélután/este.
Van egy másik fiú, hozzá hétvégente járunk.
Illetve tesóim. Ők 10-12 évesek,velük is hetente találkozik.
3 háznyira van a falu játdzótere. De oda kár is kimennünk, mert folyton üres
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!