Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kinek mikor szeplősödött be...

Kinek mikor szeplősödött be az extrémen szeplős gyereke?

Figyelt kérdés

Én mindenhol teljesen szeplős vagyok, anyám nem emlékszik, hogy mikor kezdett kijönni rajtam.

A lányom két és fél éves, rajta még nincs egy sem, de ő egy kicsit másmilyen bőrű, inkább az apjától örökölte. Kíváncsi vagyok, hogy szeplős lesz-e ő is, akinek szeplős, mikor kezdett kijönni rajta?

2022. jún. 27. 16:06
 1/2 anonim ***** válasza:
84%

Nálunk a nagy a legszeplősebb, franc emlékszik, de bölcsis korában már tutira pöttyös volt. :)

A két kicsi nem volt, de mostanra, 10 éves koruk körülre mindkettőnek szeplős az orra környéke.

2022. jún. 27. 16:12
 2/2 anonim ***** válasza:
65%
Mivel a napsugárzás okozza az arra érzékenyeknél, nem szeplősen születünk, akkor lesz szeplős, ha nem figyelsz a napi fényvédelemre egész évben.
2022. jún. 27. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!