Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Érdemes 4 éves gyermekeknek...

Érdemes 4 éves gyermekeknek ugrálóvárat bérelni születésnapi bulira?

Figyelt kérdés
2022. jún. 19. 15:33
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
9.Mindennek fennálhat a veszélye,de trambulinban,medencében ugyanúgy megsérülhettek volna,a korábbi zsúrokon is,de szerencsére sosem volt ebből probléma.
2022. jún. 22. 08:58
 12/14 anonim ***** válasza:
56%

Mondjuk aki azt mondja hol a határ tudja hogy 4 órára egy 20as kb a légvár bérlése? Mint egy nagyobb torta ára.

Nálunk még 1 éves a gyerek de ha 3-4 éves lesz én szerintem fogok bérelni a zsúrjára.

Ahol minden kertben medence, hinta, mászótorony van szerintem simán elfér szulinapra egy ugrálóvár nem olyan luxus az de a gyerekeknek élmény.

Ha nem is fog rá felnőttként emlékezni ott és akkor biztosan nagyon fogja élvezni.

2022. jún. 22. 10:34
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

12#

Képzeld, nem mindenki rendel ám 20 ezer forintért tortát.. Még akkor sem, ha tellik rá.. Értelmesebb dolgokra is el lehet költeni..

Igen. Hol a határ? Kap a gyerek egy rakás drága játékot, drága tortát, és még egy kisebb cirkuszt is oda rendelsz a szülinapjára. 🤦‍♀️ Igen. Túlzás, és nevetséges.

Aztán pár év múlva jön a sírás rívás, mert a gyereknek semmi egészséges értéke, semmit nem tud megbecsülni, és csodálkozik a szülő, hogy elkényeztetett szörnyikét nevelt, akinek soha semmi nem elég.

2022. jún. 22. 12:28
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Na álljon már meg a menet, had döntsem el én mi fér bele akár anyagilag akár a nevelésembe és mi nem. Én 20ezerért rendelek tortát mert 30an leszünk, bumm.

Ha én jónak látom át hívni a kis barátait a szüleivel együtt és rendelek egy 30 szeletes tortát meg egy ugráló várat az szerintem Neked nem fog fájni és semmi de semmi közöd nincs is hozzá. Ez nem jelenti azt hogy szörnyet nevelek belőle vagy hogy egy új mercit tolok a sgge alá 18 évesen.

Nem igazán látom a különbséget a mászótorony, medence, armani pulover, adidas kocsicipő stb és az egyszeri ugrálóvár között.

Ha én vagy az apja a saját szuletesnapját megunnepli akár egy fesztiválom pl mert pont úgy esik vagy en tandemugrás volt tavaly a 30.ra az ajándék, előtte 4 nap London nem hiszem hogy rossz emberek vagyunk és nem tudjuk hol a határ.

A 4 éves gyerekemnek meg ha jónak látom szulinapján bérlek egy ugraló várat, meg a 6-8 kis barátjánk mert nem 10 évesen kezdodik az élete, amikorra már emlékezni fog. És nem is egy egetverő összeg.

A születésnapon azért cél hogy örömet szerezzek az ünnepeltnek, szerintem egy 4 évesnél ezzel nem lehet mellé lőni. Ajándékot meg annyit és olyan kap, amennyit szánnak rá, nem adtuk ki hogy te biciklit vegyél, te óriásplüsst, te meg anyámkínját. Mindenki belátása szerint hoz neki ajándékot de ha nem hoz, az sem gond.

Bowlingozni vagy mekizni vinni a lurkókat sem kerül kevesebbe. Persze nem kötelező ez sem de mostanában divat. Nálunk július közepén kerti partyk lesznek, akár ugrálóvárral, ennyi.

2022. jún. 22. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!