Mikor kezdett el beszelni a gyereketek?
Sziasztok, az erdekelne, h kb mikor kezdett el a maman kivul mondani valami mas szot is a gyermeketek? Az en fiam 14 honapos es csak utanam mondja a szavakat amik tetszenek neki, pld, cica, papa, vagy a szavak elso betuit, pld fuuj - fuu, auto - to es igy tovabb, ezeket csinalja.
Abszolut nemtudom mi a norma, mik a hatarok es mivel eleg nagy respektem van a beszedfejlodes elott igy erdekelne, h rendben vagyunk e, nem e kesunk, h magatol nem mond ertheto szavat a maman, baban, a jeeej en kivul. Na meg ha halacskat lat vagy lovat, akkor rogton csinalja.
Az allatokat utanozza, ha kerdem. Tapsol. Tancol. Integet. Es a mutato ujjaval komunikal velunk es az elegge eros nezesevel / mimikajaval. A szemei szinze beszelnek... 🙏🏼 Magatol ad nekem puszit is, nagyon cuki kisfiu egyebkent. Minden aprosagon nevet.
Csak ez aggaszt picit, h magatol nem mond tobb szot. Viszont ert mindent szinte.
Koszi szepen a valaszokat.
(Összetett mondat pl, hogy anya kérek inni. Vagy add ide a poharam. Nem Petőfit szavalt)
2 voltam
"mivel eleg nagy respektem van a beszedfejlodes elott"
Mit szeretnél?
Egyébként sose késő szakirodalmat olvasni.
Gyereked most pont annyit tud, amennyit kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!