Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy telik egy napotok 3-4...

Hogy telik egy napotok 3-4 évessel?

Figyelt kérdés
Egy átlagos nap, amikor otthon vagyok pl egy vasárnap. Mennyit alszik, mikor kel, mennyit eszik, miket játszotok, mennyit van levegőn hasonlók érdekel, egy napirend nagyjából
2022. jún. 6. 21:13
 1/4 anonim ***** válasza:
74%

Aprilisban múlt 3 éves.

Reggel 8 feke kel. Reggeli. Délelött vagy elintézzük a dolgunkat, pl bolt, posta stb. Vagy játszik a 8hós hugával, addig én megfőzök, takarítok.

Dél-1 óra fele ebéd.

Utána játszhat ittbenn még úgy 3ig. (Kisautózik, traktorozik, gyurma, festés, építőkocka, ilyesmik.

Uzsi.

3körül ha elmegy a nagy meleg akkor udvar.

Homokozik, hinta, csúszda, van egy elektromos traktorja azzal megy, vagy most ablegújabb, ilyen "autópályás szőnyeg" ezen jatszunk hárman a hugával.

Kb úgy 7-8ig vagyunk kinn. Vacsi, fürdés, közös tv. 10 fele alszik el.

Április ota ovis. Ha ovi van 7kor kel, délbe hozom haza. Onnantól ugyan rz a nap, annyi hogy akkor 9 fele elalszik.

2022. jún. 6. 21:18
 2/4 anonim ***** válasza:
64%

7;39 kor kell, komoly minden reggel pont ekkor birom kinyitni a szemem, hogy megnézzem hány óra.

Majd kicsit még noszogatom, hogy aludjon, nem teszi.

8 után reggeli, ha a telken vagyunk kint rohangál, ha itthon akkor 9-10 megyünk ki.

12-13 közt ebéd, 13 alvás 15-16 között kel. Utána kis mese, ébredezés.

Megint ki, fagyi vagy séta.

Kb 19 ig kint megint mese, fürdés, valamikor vacsora amikor megéhezik.

Fürdés, esti olvasás, 21 körül alvás

2022. jún. 6. 21:23
 3/4 anonim ***** válasza:
70%

Ma mondjuk:

9kor kelt, reggeli (joghurt,müzli, kicsit később egy kisebb szendvics) utána felöltözés, mosakodás, hajcsinálás

Utána az apjával játszott a szobában, amíg nekem elintézendő ügyem volt

11 után értem haza,ki a kertbe, és 13ig cseresznyét szedtünk (árnyékos a kert) segített szedni, mosni,hordani, közben trambulinozott, kutyázott

Utána bejottunk, ebéd, ebédre evett egy tál levest teljesen, második féléből csak a húsból evett pár falatot és nem ette meg a többit

Aztán jött a délutáni agytorna, Agymenők kártyákkal szoktunk játszani

Utána 16-19ig a játszótéren voltunk ahova biciklivel mentünk, hazafelé evett egy fagyit

19-20ig cseresznyét magozott velem meg persze megevett jó párat

Utána ment fürdeni, hajatmosni, hajat szárítani

Utána leült a tv elé és megnézett 3 rész Erdei tesókat, közben vacsora, sajtos rúd kakaóval

21.20-kor aludt el, de nagyon nehezen.

Nem értem hogy nem álmosodik el

Januárban volt 3 éves. Holnap reggel bölcsi, biztos nehezen kel majd.

2022. jún. 6. 21:36
 4/4 anonim ***** válasza:

4 éves. 6:00-6:30 között kel magától. Van egy kétéves testvére, ő is ilyen korán kelő.

7-kor reggeli (pár falat csak), utána játék, öltözés stb, én rendet rakok addig és elkezdem előkészíteni az ebédet. 9-kor tízóraiznak, majd 11-ig kimennek a férjemmel játszóterezni a városba. Addig én főzök, takarítok. Fél 12-kor ebéd, kisebb 12 után alszik el, nagyobb 13 óra körül, legkésőbb fél 3-kor kelnek. Uzsonna és fél 4-kor együtt megyünk ki, hétvégén általában mindig van valami gyerekprogram a városban. 18-kor vacsizunk, utána játék, készülődés fürdésre, rendrakás, 19:30 indulás fürödni, kisebb 20:30-21:00 között alszik el, nagyobb kb. fél órával később. Éjszaka legtöbbször ébrednek 1-2x.

Hétköznap szinte ugyanez, csak 7:45-kor indulunk az oviba, és 15:15-re megyek a nagyért (kicsi ugye még velem van otthon), de ovi előtt és után ugyanaz a napirend, mint hétvégén.

2022. jún. 6. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!