Hogy telik egy napotok 3-4 évessel?
Aprilisban múlt 3 éves.
Reggel 8 feke kel. Reggeli. Délelött vagy elintézzük a dolgunkat, pl bolt, posta stb. Vagy játszik a 8hós hugával, addig én megfőzök, takarítok.
Dél-1 óra fele ebéd.
Utána játszhat ittbenn még úgy 3ig. (Kisautózik, traktorozik, gyurma, festés, építőkocka, ilyesmik.
Uzsi.
3körül ha elmegy a nagy meleg akkor udvar.
Homokozik, hinta, csúszda, van egy elektromos traktorja azzal megy, vagy most ablegújabb, ilyen "autópályás szőnyeg" ezen jatszunk hárman a hugával.
Kb úgy 7-8ig vagyunk kinn. Vacsi, fürdés, közös tv. 10 fele alszik el.
Április ota ovis. Ha ovi van 7kor kel, délbe hozom haza. Onnantól ugyan rz a nap, annyi hogy akkor 9 fele elalszik.
7;39 kor kell, komoly minden reggel pont ekkor birom kinyitni a szemem, hogy megnézzem hány óra.
Majd kicsit még noszogatom, hogy aludjon, nem teszi.
8 után reggeli, ha a telken vagyunk kint rohangál, ha itthon akkor 9-10 megyünk ki.
12-13 közt ebéd, 13 alvás 15-16 között kel. Utána kis mese, ébredezés.
Megint ki, fagyi vagy séta.
Kb 19 ig kint megint mese, fürdés, valamikor vacsora amikor megéhezik.
Fürdés, esti olvasás, 21 körül alvás
Ma mondjuk:
9kor kelt, reggeli (joghurt,müzli, kicsit később egy kisebb szendvics) utána felöltözés, mosakodás, hajcsinálás
Utána az apjával játszott a szobában, amíg nekem elintézendő ügyem volt
11 után értem haza,ki a kertbe, és 13ig cseresznyét szedtünk (árnyékos a kert) segített szedni, mosni,hordani, közben trambulinozott, kutyázott
Utána bejottunk, ebéd, ebédre evett egy tál levest teljesen, második féléből csak a húsból evett pár falatot és nem ette meg a többit
Aztán jött a délutáni agytorna, Agymenők kártyákkal szoktunk játszani
Utána 16-19ig a játszótéren voltunk ahova biciklivel mentünk, hazafelé evett egy fagyit
19-20ig cseresznyét magozott velem meg persze megevett jó párat
Utána ment fürdeni, hajatmosni, hajat szárítani
Utána leült a tv elé és megnézett 3 rész Erdei tesókat, közben vacsora, sajtos rúd kakaóval
21.20-kor aludt el, de nagyon nehezen.
Nem értem hogy nem álmosodik el
Januárban volt 3 éves. Holnap reggel bölcsi, biztos nehezen kel majd.
4 éves. 6:00-6:30 között kel magától. Van egy kétéves testvére, ő is ilyen korán kelő.
7-kor reggeli (pár falat csak), utána játék, öltözés stb, én rendet rakok addig és elkezdem előkészíteni az ebédet. 9-kor tízóraiznak, majd 11-ig kimennek a férjemmel játszóterezni a városba. Addig én főzök, takarítok. Fél 12-kor ebéd, kisebb 12 után alszik el, nagyobb 13 óra körül, legkésőbb fél 3-kor kelnek. Uzsonna és fél 4-kor együtt megyünk ki, hétvégén általában mindig van valami gyerekprogram a városban. 18-kor vacsizunk, utána játék, készülődés fürdésre, rendrakás, 19:30 indulás fürödni, kisebb 20:30-21:00 között alszik el, nagyobb kb. fél órával később. Éjszaka legtöbbször ébrednek 1-2x.
Hétköznap szinte ugyanez, csak 7:45-kor indulunk az oviba, és 15:15-re megyek a nagyért (kicsi ugye még velem van otthon), de ovi előtt és után ugyanaz a napirend, mint hétvégén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!