Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy telik egy átlagos napotok...

Hogy telik egy átlagos napotok otthon egy 4 évessel?

Figyelt kérdés
Sajnos a járvány miatt most 2 hétig zárva az ovi, aztán őszi szünet. Sokszor náthás is, úgyhogy elég sokat van itthon. Én itthon vagyok, jelenleg állást keresek. Tesója nincs.
2020. okt. 9. 19:09
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk ilyen ritkán van (kivéve hétvégét). De leírom.

Reggel felkelünk, amikor felébredünk, de mivel nem sietünk, kicsit heverészünk előtte. Reggelizünk, felöltözünk, fogat mosunk. Ha kell, elmegyünk boltba vagy piacra. Ő játszik, én takarítok és főzök. Ebédelünk, kitaláljuk, mit szeretnénk délután csinálni. És azt csináljuk délután, amit kitaláltunk.

(Pl melyik parkba, játszira menjünk, vagy biciklizünk, vagy ő rollerezik én meg görkorizom, vagy vonattal vagy kocsival elmegyünk valahova messzebb. Ha vállalhatatlan idő van, akkor itthon játszunk, sütni is szeretünk együtt, vagy könyvtárba megyünk. Játszóházba mi nem igazán szoktunk, de ez is lehetőség. Uszodába, falat mászni viszont szeretünk menni.)

2020. okt. 9. 21:07
 2/2 anonim ***** válasza:

Altalaban 8 ora korul kel mostanaban, en valamivel hamarabb, de semmi extra dolgot nem csinalok.

Ebredes utan kis lusti, majd indul is jatszani, legozik vagy kisautokkal indul a nap mostanaban.

En addig megagyazok, szelloztetek, kikeszitem a ruhajat.

Aztan reggelizunk, fogmosas, feloltozes. Kb. fel 10-10 ora.

Ha nincs zuhogo eso (ami most gyakori volt) elmegyunk setalni, ilyenkor altalaban boltot is utba ejtjuk. Jatszoteren egy rovid hinta/csuszda. Ha veletlen munkagepekkel talalkozunk, akkor leragadunk :D.

Fél12-12 korul hazaerunk, ujra jatszik, en elpakolok, ebedhez elokeszulok. Mostanaban majdnem 1 ora, mire ebedelunk.

Ebed utan nem alszik szinte sosem, diavetitozunk es o mesel, ha faradtabb en olvasok neki vagy egyutt nezzuk a dinos konyveket... vagy kirakozunk, neha festunk, gyurmazunk, memoria jatekozunk. Ez ilyen csendes(ebb) elfoglaltsag. :) ilyenkor nyugi van, toltodik.

Fel 4 korul uzsi van, utana vagy kimegyunk az udvarra, vagy bent van nagyobb jatek, ez altalaban porgessel jar.

7kor vacsi -nagynehezen- fel 8kor indul a noszogatas, hogy furdes, utana a kadbol valo kiimatkozas. :D fél 9-kor leszunk keszen altalaban, utana egy kis harc, hogy mar nincs legozas, ha ezen tul vagyunk befekszik az agyba, keri a kakaojat, valaszt meset, fel 10-kor kijovok a szobajabol es alszik reggelig.

Sutni is szoktunk, de azt inkabb hetvegen, nagyon szereti, enni mar kevesbe.

Jatszohazat hianyolja, de most a virus miatt nem megyunk, jatszoter meg ures mar es az ido sem a legjobb.

Mostanaban kezd erdeklodni a tarsasjatekok irant, mar vettem parat, meg ilyen fejleszto jatekokat is. Eleg nagy a mozgas igenye, nem nagyon szereti a bezartsagot, de ez most sajnos ilyen.

2020. okt. 14. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!