Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miben alszik 2,5 éves gyereket...

Miben alszik 2,5 éves gyereketek? Alvózsák, takaró?

Figyelt kérdés
A fiam eddig mindig alvózsákban aludt, de lassan nem találok ekkora méretet. Próbáltam pizsiben + takaró, de a takarót lerúgja magáról, és így félek megfázik. Mikorra tanulnak meg betakarózni?
2010. szept. 18. 21:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha zsákban latataod, akkor hogy tanulna meg takaró alatt aludni? Az összes gyerekem már egy éves kortól pizsamában aludt, és idönként betakartam. Pár hét alatt megszokta a takarót és utána már csak akkor rugta le, ha melege volt.
2010. szept. 18. 21:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Bocs: latataod = altatod
2010. szept. 18. 21:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Pizsi +takaró 2 éves koráig mindig kiabált,hogy takarj be,most már csak elalvás előtt szól,hogy takarjam be ,éjszaka ránézek 1* 2* de nem takarózik ki. Soha nem altattam hálózsákban.
2010. szept. 18. 21:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Varrass egy jó méretet! A régit is ki tudják toldani. Én is zsákpárti vagyok. Nem fogok éjjel bejárkálni hozzá, csakhogy be van e takarózva. Én aludni szoktam, nem mászkálni.
2010. szept. 18. 22:58
 5/7 A kérdező kommentje:

Azért kérdezem, mert szeretnék áttérni a takaróra...

Érdekelt másnál ez hogyan zajlott, mikortól nem kellett figyelni arra, vajon betakarja-e magát, ha fázik...

Köszönöm.

2010. szept. 19. 08:48
 6/7 anonim ***** válasza:

Mi is pizsiben alszunk,és születésük óta takarójuk van.

14 hónapos és 3,5 éves gyerekek.

2010. szept. 19. 10:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Én csak pár hónapos koráig altattam zsákban. Utána már inkább olyan pizsiben, amiben akkor sem fázott, ha kitakarózott. 3 éves, igazából most is lerúgja néha magáról, de nem fázik meg. Ha fázna, felébredne és visszatakarózna, vagy szólna nekem.
2010. szept. 19. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!