Igen, elengedtem. És nem, nem te vagy az egyetlen. A mi csoportunkban is volt ilyen aggódós anyuka, csak akkor engedte el még a városban sétálni is, ha ment velük. Nagyon nem tesz jót a gyereknek.
2022. jún. 3. 08:07
12/21 anonim válasza:
Igen, sajnos tényleg többször elbóklászott. Az óvónő már az elején megmondta, hogy nem fog tudni mit kezdeni egy autistával. Volt olyan, hogy a dajkával mászkalt egész nap csoportról csoportra, így legalább tudták, hogy merre jár. Ez van. Jegyzői engedéllyel végül csak 5 évesen ment újból oviba (másikba). Itt minden jól ment, pedig az is csak sima ovi volt, de szuper óvónőket fogtunk ki.
2022. jún. 3. 08:12
13/21 anonim válasza:
Igen, elengedtem mindig a gyerekeimet ilyen kirándulásokra és a jövőben is el fogom.
2022. jún. 3. 09:03
14/21 anonim válasza:
Persze, kiscsoportos, a héten voltak ilyen kiránduláson, rettenetesen élvezte, azóta is arról beszél és mondja hogy menjenek megint kirándulni busszal az ovival mert annyira jó volt, kár lett volna ettől megfosztani!
Viszont mivel elég szeleburdi a gyerekem és kicsi is még, ezért a saját magam megnyugtatására tettem a táskájába egy Apple Airtaget, így szépen végig tudtam követni hogy merre járnak, és azt is ki tudtam számolni hogy pontosan mikor érnek vissza. :)
2022. jún. 3. 09:33
15/21 anonim válasza:
9,12-re:
Mondjuk 9-ben nem írtad, hogy autista. Nyilván a többiek, akik állást foglaltak ebben a kérdésben, nem autista gyerekek szülei és nem is gondoltak erre.
Föl nem foghatom, mi értelme úgy írni akár kérdést, akár választ (hozzászólást), hogy az ember lényeges körülményt elhallgat a maga esetéből.
2022. jún. 3. 12:21
16/21 anonim válasza:
15, arról nem is beszélve, hogy ott arról van szó, azt se tudták, hol a gyerek, később már igen.
2022. jún. 3. 13:00
17/21 anonim válasza:
Én nem engedném el a saját fiam. Nehezen kezelhető, nem figyel oda, állandóan fel van pörögve, nem óvatos, megy a feje után. Minimum 1 felnőttet lekötne, úgyhogy igen, én csak úgy engedném el, ha én is megyek.
2022. jún. 3. 15:06
18/21 anonim válasza:
Nekem az egyetlen parám maga a buszozas volt, de miután megtudtam hogy minden ulesnel van biztonsági öv és kötelező is hasznalniuk, megnyugodtam. A többi részén nem aggodtam, kb ugyanannyi baja eshet mint kint az oviudvaron:)
2022. jún. 4. 13:26
19/21 anonim válasza:
3as vagyok. Az én lányom is autista.
Eszembe nem jutna,hogy ne engedjem el. De hozzátartozik az is,hogy az én lányom extrém módon szabálykövető,utcán se kell fogni a kezét. Előre mondja,hol kell megállni,szétnézni. 6 éves. Szóval ő nem kóborolna el soha.
2022. jún. 4. 13:49
20/21 anonim válasza:
Kövezzetek meg, de a mostani buszos tragédia csak megerősített benne, hogy a nehezen kezelhető gyermekemet ne engedjem el semmilyen ovis kirándulásra. Így is le lettem pontozva, de ha a fiam leköti végig egy felnőtt figyelmét, és baj történne, akkor meg én lennék a hülye, hogy ha tudom milyen, minek engedtem el... Kicsit gondolkozni kéne, hogy aki nem engedi, annak oka van! Mindenki ismeri a gyerekét, és nem azért dönt úgy, ahogy, mert nehogymá jó legyen a gyereknek... 🙄 17es voltam, pontozzátok ezt is le, legyen meg a napi örömötök. 😘
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!