Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2éves korára kijönnek a...

2éves korára kijönnek a tejfogak altalaban? Kislanyom van 16 hós

Figyelt kérdés
Alig varom hogy tul legyunk ezen. Mikorra varható
2022. jún. 1. 21:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
2 és negyed éves a lányom, most látszanak az alsó leghátsó örlők, felső még sehol sincsen, de mindent a szájába vesz, mint babakorában...
2022. jún. 1. 23:01
 12/20 A kérdező kommentje:

Mert szopizik es kb.addig akarom szoptatni míg kijonnek a fogai, de vmiert ugy tudtam 2évea korig kijonnek.

Le akarom választani, de nem tehetem addig míg nem tud enni rendesen, mert a tejet es soha semmilyen tapszert nem fogadott el.

Talan ha kijonnek az őrlő fogak is teljesen, akkor mar jobban fog enni

2022. jún. 1. 23:05
 13/20 anonim ***** válasza:

Simán evett majdnem mindent a gyerekem örlők nélkül. Sőt, már 3-4 foggal is.

Most 27 hónapos és még mindig csak 16 foga van kint.

2022. jún. 1. 23:14
 14/20 anonim ***** válasza:

Fiamnak 10 hónaposan 0 foga volt mégis gyönyörűen ette önállóan a rántott csirkemellet is. Blw-ztünk, nem pürésítettem.

3 éves korára jöttek ki az utolsó fogai (testvérének 2,5-re).

2022. jún. 1. 23:21
 15/20 anonim ***** válasza:
#10 vagyok. Kislányom egyáltalán nem fogadott el pürét, így Blw-zünk 8 hónapos kora óta. Simán esznek fogatlanul is a babák. 2 éves és 4 hónapos volt amikor leszokott a szopiról teljesen magától. Szerintem nem függ össze a fogzassal.
2022. jún. 2. 06:53
 16/20 anonim ***** válasza:

Hátvezért felesleges addig szoptatni 😅

Én pl fiamat 1 évesen választottam le. Se tejet nem ivott, a tápszerről meg azt sem tudta mi fán terem...

Ha változatos az étrendetek, ugy értem nem mindig csak pl sültkrumpli rántott hús, hanem kap zöldségeket, gyümölcsöket, sajtot, tejfölt, joghurtot.... és mégbsorolhatnám, akkor totál felesleges a szoptatás.

Lányom 9 hónapos, neki pl 1 foga sincs. De mindent is megeszik

Max 1 éves koráig szoptatom.

2022. jún. 2. 07:47
 17/20 anonim ***** válasza:
Ez nagyon egyèni, 11hòsan jött ki a lànyom első foga, most 2,5 èvesen jön az utolsò nagyörlője. De kevèsbè viseli meg a fogzàs, mint koràbban.
2022. jún. 2. 07:54
 18/20 anonim ***** válasza:
Inkább 2,5 - 3eves korban jellemzo, hogy a hátsó 4 fog kijojjon.
2022. jún. 2. 09:14
 19/20 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy nagyon le volt tapadva a nyelve szopni nehezen enni majdnem egyaltalan nem tudott 8hos koraig, mert a doki akkor vette eszre-dokit valtottunk szerencsere o eszrevette

Azota eszik egyre jobban , de a darabosat meg mindig kikopi.

Nagyon nehez igy

2022. jún. 2. 16:12
 20/20 A kérdező kommentje:

A kenyeret es ha vmit reszelve adok es nem nagyon kemeny megeszi

A rantott dolgokat majdnem egyaltalan

2022. jún. 2. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!