2éves korára kijönnek a tejfogak altalaban? Kislanyom van 16 hós
Mert szopizik es kb.addig akarom szoptatni míg kijonnek a fogai, de vmiert ugy tudtam 2évea korig kijonnek.
Le akarom választani, de nem tehetem addig míg nem tud enni rendesen, mert a tejet es soha semmilyen tapszert nem fogadott el.
Talan ha kijonnek az őrlő fogak is teljesen, akkor mar jobban fog enni
Simán evett majdnem mindent a gyerekem örlők nélkül. Sőt, már 3-4 foggal is.
Most 27 hónapos és még mindig csak 16 foga van kint.
Fiamnak 10 hónaposan 0 foga volt mégis gyönyörűen ette önállóan a rántott csirkemellet is. Blw-ztünk, nem pürésítettem.
3 éves korára jöttek ki az utolsó fogai (testvérének 2,5-re).
Hátvezért felesleges addig szoptatni 😅
Én pl fiamat 1 évesen választottam le. Se tejet nem ivott, a tápszerről meg azt sem tudta mi fán terem...
Ha változatos az étrendetek, ugy értem nem mindig csak pl sültkrumpli rántott hús, hanem kap zöldségeket, gyümölcsöket, sajtot, tejfölt, joghurtot.... és mégbsorolhatnám, akkor totál felesleges a szoptatás.
Lányom 9 hónapos, neki pl 1 foga sincs. De mindent is megeszik
Max 1 éves koráig szoptatom.
Az a baj hogy nagyon le volt tapadva a nyelve szopni nehezen enni majdnem egyaltalan nem tudott 8hos koraig, mert a doki akkor vette eszre-dokit valtottunk szerencsere o eszrevette
Azota eszik egyre jobban , de a darabosat meg mindig kikopi.
Nagyon nehez igy
A kenyeret es ha vmit reszelve adok es nem nagyon kemeny megeszi
A rantott dolgokat majdnem egyaltalan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!