Szerintetek gond, hogy minden játékot megveszek a gyerekemnek?
Figyelt kérdés
Most 2.5 éves, kislány. Az elején még nem nagyon vettem játékot neki, de aztán rákaptam. Konkrétan ami megtetszik, merr úgy gondolom, hogy jó lenne neki, azt megveszem.
Van a szobájában egy kis polca, azon vannak a játékai és alkalmanként cserélem neki, a többi el van téve. Szóval nincs mindig elől minden, csak ami épp aktuális. Ha egy ideje nem játszik valamivel, akkor elrakom, teszek helyette mást. Amivel sokat játszik, azt nem rakom el.
Egy példa: 1 éves kora körül volt egy formaillesztő játéka, amiben csak 3 kör volt. Amikor az ügyesen ment neki, kicseréltem olyanra, hogy kör-háromszög - négyzet. Utána az is ment, kapott olyat, amin 5 szimbólum volt amik kisebbek.
Szóval nagyon sok játéka van, de csak kevés van neki elől.
2022. máj. 25. 21:43
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm 9-es a részletes írást! Egyet értek mindennel, erre én nem akartam külön kitérni. Igazából egy villogó - zenélő játéka sincs (egy kézi tekerős zenedobozon kívül). Főleg fából vannak a játékok, kivétel körülbelül csak a dupló.
2022. máj. 27. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!