Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Koszmós a gyermekem feje! Mit...

Koszmós a gyermekem feje! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Hosszú távon mit okoszhat a koszmó?Károsítja a hajhagymákat vagy mi rossz származhat belőle?Csak mert egyszerűen nem tudom semmivel eltünetni a fejéről.Tovább nem terjedt egy helyen van, és erőteljesen dörzsölni nem merem neki, meg amúgy sem akarja engedni a hajmosást.2 éves a kisfiam.Mi a teendő?
2010. szept. 18. 07:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Használd a keresőt, hogy mit írtunk erre!!!!!!!!!!!!!!!!4
2010. szept. 18. 07:58
 2/5 anonim válasza:
szia! a koszmó "normális" jelenség gyerekeknél, nem károsít semmit. babaolajjal, vagy akár étolajjal is kend be, masszírozd be a kis fejecskéjét, hagyd rajta egy jó 15-20 percig (vagy amíg hagyja a gyerek) és utána samponnal masszírozva mosd ki neki. ezt ismételgesd addig míg fellazul a koszmó és teljesen eltűnik. nálunk bevált. a hajmosást mi úgy oldottuk meg, hogy leültettem a fürdőkád elé, (a fürdőkád a háta mögött volt) törölközőt tettem a kád szélére, s megkértem, hogy hajtsa hátra a fejét, így nem ment a szemébe a cucc. valami képeskönyvet, játékot adj a kezébe, hogy lefoglalja magát. ha ez nem jön be, tereld el a figyelmét, mesélj neki valami érdekes sztorit! nálunk bevált, remélem nálatok is segít. sok sikert!
2010. szept. 18. 08:00
 3/5 anonim ***** válasza:
4 éves lányom feje is olyan, nekünk is az olajat tanácsolták. Ma este vár ránk ez a feladat :)
2010. szept. 18. 08:33
 4/5 anonim ***** válasza:
bebé sampon.
2010. szept. 18. 15:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Koszmó elleni olaj - a mindennőnekről, vagy patikából.
2011. okt. 25. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!