Meddig kapott gyermeketek este tejitalt elalvás előtt?
Figyelt kérdés
2022. máj. 16. 22:10
1/27 anonim válasza:
Semeddig. Teát vagy vizet kap, ha szomjas.
3/27 anonim válasza:
Nálunk a tej italt nem fogadta el egyáltalán, először azzal akartuk kiváltani a tápszert. Tejet adtunk és adunk neki a mai napig, bár elalszik vízzel is. 2 éves
4/27 anonim válasza:
4 éves, még kap rendes tejet. Tejitalt kb 2 éves koráig kapott.
5/27 anonim válasza:
2,5 evesen abbahagyta az esti szopizast, azota semmi. Vacsora 6 kor, furdes, fekves 8 korul. Nem szoktattam ra semmi esti folyadekra.
6/27 anonim válasza:
Semeddig. Normális vacsora után, ha még közvetlenül lefekvés előtt is szomjas, akkor vizet kap. Tejitalt nem adtam soha nekik. ( Bár hozzáteszem,hogy kakaót sem, teát pedig csak napközben, azt is csak egy kevés mézzel, jóval egy éved koruk után)
7/27 anonim válasza:
Reggelente ivott néha 1-1 decit, de mindig többet öntöttem ki mindig mint amennyi fogyott, így már nem veszek. Este vacsora, fürdés, fogmosás, szopi 2,5 éves koráig, utána víz, és alvás.
8/27 anonim válasza:
1 éves koráig tápszert ivott, utána 15 hónapos korig tejital, most meg már sima tejet/kakaót.
9/27 anonim válasza:
2 éves koráig kapott tápszert. Utána tejet, de csak kb 2,5 éves koráig igényelte.
10/27 anonim válasza:
2 éves múlt márciusban, még mindig kap, mert rettenetesen rossz evő, a sima tejet pedig nem issza meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!