Mit csináljak ha nem viseli el magán a kalapot, de bent maradni se akar a gyerek?
Figyelt kérdés
Félek, hogy napszurast kap.2022. máj. 12. 10:48
32/39 anonim válasza:
31, tehát akkor szerinted a szél rád fújja? Vagy hogy kell ezt érteni? Miben nem értesz egyet?
34/39 anonim válasza:
33-34, mi lenne ha elolvasnád azt amit magad linkeltél? Ha már az angol nem megy, gondolom azért linkelted a németet.
Vagy azt sem érted? Mert a válaszodból ez jön le, különben nem kérdeznél hülyeséget. Ott a válasz a te cikkedben is, hogy hogyan lehet árnyékban is leégni.
35/39 anonim válasza:
35 melyik cikkben van az, hogy a szél fújja rád? Csak mert nem állítottam sem többet, sem kevesebbet, hogy nem így van. A diffúz fényről hallottál középiskolában?
“ Ha már az angol nem megy, gondolom azért linkelted a németet.”
Ebből látszik, hogy csak tudálékoskodni jöttél. Egyébként megy angol, de jobban a német.
“ Vagy azt sem érted?”
Ezzel pedig megerősíted.
36/39 anonim válasza:
Vazze, itt te jöttél a széllel, meg azzal, hogy árnyékban nem lehet leégni.
37/39 anonim válasza:
“ hogy árnyékban nem lehet leégni.”
Idézd már, hol írtam ezt?
Ja, hogy angollal villogunk, de még a magyar sem megy?
38/39 anonim válasza:
A 26-os válaszban, amit be is idéztem, de törölték.
39/39 anonim válasza:
26-ban nincs ilyen, hogy “árnyékban nem lehet leégni”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!