Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan fog viselkedni az...

Hogyan fog viselkedni az esküvőn egy 2 éves gyerek?

Figyelt kérdés
Nemsokára esküvőre megyünk egy elég közeli családtagéra. Férjemmel eléggé aggódunk hogyan fogjuk ezt a gyerekunkkel megoldani. Fél 4kor már kezdődik az egyházi szertartás de minden egy helyen lesz egy faluban. Mindenkinek lesz szállása szóval ott kell aludnunk valószínű. A gyermekünk olyan 1 óra előtt szokott mindig elaludni és van hogy negyed 4kor is nehezen tudom felkelteni. Délelőtt már nem alszik de megszokta már a kialakult napirendjét.Este meg 6 után vacsorázik és fél 8ra lesz ott kaja. Addigra ő már fürdeni szokott. A másik h emeletes ágyak lesznek és egyedül nem lehet majd hagyni ha elalszik. Na most én akkor kb 7 után lépjek le vele mert fürdetni kell és fél 9kor altatni? Akkor konkrétan egész éjszaka nem tudok ott lenni a lagzin.
2022. máj. 11. 15:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
72%
1 és másfél évesen is volt esküvőn a lányom. Nagyon imádta, rohangált, táncolt. Volt külön helység, ahol tudott aludni babakocsiban. Éjfél után egyik esetben sem maradtunk.
2022. máj. 11. 16:21
 12/21 anonim ***** válasza:
64%

Szerinted mi honnan tudjuk, hpgy a te gyereked hogy fog viselkedni?!

Az en gyerekem is most 2 éves. Nemreg voltunk ottalvós lagziba, vittük őt is, nem lepasszolgattuk.

Nálunk pl ezért nincs óramű pontos napirend.

Simán elvolt, jól érezte magát

2022. máj. 11. 16:25
 13/21 anonim ***** válasza:
94%

Személyiségfüggő.

Kisfiam 4 hónaposan, illetve másfél évesen vittük, mert még szoptattam. 4 hónaposan túl sok mindent nem fogott fel, aludt a babakocsijában, elvolt. Másfélévesen totyogott, kíváncsi természetű volt, nagyon tetszett neki a "műsor" és a vacsorát is szépen végigülte, érdekesek voltak a különféle ételek, mindenből kóstolt. Éjfélig simán eltáncikált.

2.5 évesen is meghívtak esküvőre, de oda nem vittük a fiunkat. Éppen rohangálós, dobálós, csapkodós, "csakazértis" dackorszakban volt, tuti rosszalkodott volna, illetve nem bírtunk volna vele.

Most újra 3.5 évesen ismét hivatalosak leszünk 1 hónap múlva egy esküvőre. Jön velünk, elmúlt a dackorszak, nagyon kis értelmes lett, meg lehet vele beszélni mindent.

2022. máj. 11. 16:39
 14/21 anonim ***** válasza:
66%
Inkább ne vidd! Maradjon csak otthon a nagyival, vagy valamilyen rokonnal. Vagy esetleg arra az időszakra hívj bébiszittert.
2022. máj. 11. 16:56
 15/21 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem megpróbalhatod pl egy órával hamarabb lefektetni aznap, így lehet hamarabb is fog ébredni.

Hat körül adhatsz neki kaját, olyat amit be lehet csomagolni, és elfér a táskádban. Nem hiszem, hogy bárki problémázna ezen.

Ha közeli rokonok, szerintem megkerdezhetitek, nem tudnának e kiságyat biztosítani (mi biztositottunk), így bebiőrrel magára hagyhatnád míg alszik.

2022. máj. 11. 17:00
 16/21 anonim ***** válasza:
33%
Az esküvőtől függetlenül érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy jó-e, hogy ilyen merev napirendet tartotok. Tapasztalatom szerint az ilyen gyerekek később is meglehetősen merev személyiségűek, és bármilyen nemű változást is nagyon nehezen viselnek. Már úgy az életet illetően.
2022. máj. 11. 19:03
 17/21 anonim ***** válasza:
32%

Nem hiszem, hogy a kérdező "merev" lenne azért, mert a gyerek egy fix időben szokott lefeküdni aludni. 2 éves, nem 12.

Ha össze-vissza altatná esténként, akkor sem valószínű, hogy egy ekkora gyerek ébren maradna 8-9 után, ha akkor szokott aludni.

2022. máj. 11. 20:06
 18/21 anonim ***** válasza:
63%
Nekem is 2 éves a kisfiam, bár szerintem ő jól viselne, de mégsem vinnem, mert én úgy tudnám felszabadultan jól érezni magam, ha nem vele foglalkozom egész nap mindig mindig, és nem kell 8kor lefekudni, tudok nyugodtan enni inni bulizni. És Nagyon szeret a mamáival lenni. Viszont mint írod hogy nagyon közeli családtag esküvője lesz, lehet hogy a mama is részt venne, vagy mégis úgy érzed hogy egy ilyen családi eseménybol nem hagynad ki a kicsit sem, ezeket is át kell gondolni.
2022. máj. 11. 20:50
 19/21 anonim ***** válasza:
75%

Aki szerint nem jó a gyereknek, hogy "merev" a napirendje, az még nem látott pici gyereket. De, nekik pont hogy fix rendszerben kell élniük, attól érzik magukat biztonságban és hidd el, ha egy órával eltérne a fürdetés / etetés / séta, bármi, a gyerek nyűgös, szenved. Tudom, tudom, tanulja meg hogy nem körülötte forog a világ, hisz már 2 éves:) Pedig de. A gyereknek kell a rendszer.

Nekünk jövő héten lesz esküvőnk. Akinek ilyen pici gyereke van, ők azt jelezték vissza, hogy a szertartásra és a korai vacsorára gyerekkel jönnek, aztán hazaviszik őket a mamához és visszajönnek mulatni.

Ha az enyém lenne ilyen pici, én is rábíznám a mamára, nem vinném esküvőre, ha megoldható.

2022. máj. 12. 08:25
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondtam, hogy nem kell rendszer. Csak ilyen percre pontos nem. 2 és 4 évesek a gyerekeim. Nem lenne gond elmenni velük egy esküvőre. Nekünk bejött, hogy van hogy hektikusan alakul a nap. Nem csinálnak belőle problémát, ha előbb vagy később van kaja, alvás, fürdés. Így nem gond velük programokat csinálni sem. Nem vagyunk percre kiszámolva. És egy két éves gyerekről van szó. Nem hat hetes.
2022. máj. 12. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!