Hogyan fog viselkedni az esküvőn egy 2 éves gyerek?
Szerinted mi honnan tudjuk, hpgy a te gyereked hogy fog viselkedni?!
Az en gyerekem is most 2 éves. Nemreg voltunk ottalvós lagziba, vittük őt is, nem lepasszolgattuk.
Nálunk pl ezért nincs óramű pontos napirend.
Simán elvolt, jól érezte magát
Személyiségfüggő.
Kisfiam 4 hónaposan, illetve másfél évesen vittük, mert még szoptattam. 4 hónaposan túl sok mindent nem fogott fel, aludt a babakocsijában, elvolt. Másfélévesen totyogott, kíváncsi természetű volt, nagyon tetszett neki a "műsor" és a vacsorát is szépen végigülte, érdekesek voltak a különféle ételek, mindenből kóstolt. Éjfélig simán eltáncikált.
2.5 évesen is meghívtak esküvőre, de oda nem vittük a fiunkat. Éppen rohangálós, dobálós, csapkodós, "csakazértis" dackorszakban volt, tuti rosszalkodott volna, illetve nem bírtunk volna vele.
Most újra 3.5 évesen ismét hivatalosak leszünk 1 hónap múlva egy esküvőre. Jön velünk, elmúlt a dackorszak, nagyon kis értelmes lett, meg lehet vele beszélni mindent.
Szerintem megpróbalhatod pl egy órával hamarabb lefektetni aznap, így lehet hamarabb is fog ébredni.
Hat körül adhatsz neki kaját, olyat amit be lehet csomagolni, és elfér a táskádban. Nem hiszem, hogy bárki problémázna ezen.
Ha közeli rokonok, szerintem megkerdezhetitek, nem tudnának e kiságyat biztosítani (mi biztositottunk), így bebiőrrel magára hagyhatnád míg alszik.
Nem hiszem, hogy a kérdező "merev" lenne azért, mert a gyerek egy fix időben szokott lefeküdni aludni. 2 éves, nem 12.
Ha össze-vissza altatná esténként, akkor sem valószínű, hogy egy ekkora gyerek ébren maradna 8-9 után, ha akkor szokott aludni.
Aki szerint nem jó a gyereknek, hogy "merev" a napirendje, az még nem látott pici gyereket. De, nekik pont hogy fix rendszerben kell élniük, attól érzik magukat biztonságban és hidd el, ha egy órával eltérne a fürdetés / etetés / séta, bármi, a gyerek nyűgös, szenved. Tudom, tudom, tanulja meg hogy nem körülötte forog a világ, hisz már 2 éves:) Pedig de. A gyereknek kell a rendszer.
Nekünk jövő héten lesz esküvőnk. Akinek ilyen pici gyereke van, ők azt jelezték vissza, hogy a szertartásra és a korai vacsorára gyerekkel jönnek, aztán hazaviszik őket a mamához és visszajönnek mulatni.
Ha az enyém lenne ilyen pici, én is rábíznám a mamára, nem vinném esküvőre, ha megoldható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!