Oviba való beszoktatás hogy működik ha előtte nem járt bölcsibe?
Figyelt kérdés
Arra vagyok kiváncsi hogy mindenhol úgy van e hogy beviszem bent maradok fele 1 órát és utána ott kell hagyni akkor is ha sír már az első napon? Mert bölcsiben tudom h nem igy van, de oviban mindenhol igy van?2010. szept. 17. 15:10
1/4 anonim válasza:
Szerintem úgy van ahogy írtad, bár a helytől is függ.
A Szivárvány magánóvodában havi 140 ezer ft-ért biztos maradhatsz tovább is ha sír.
2/4 anonim válasza:
Mindenhol más.
Van, ahol bementek 1 órát, hazamentek.
Másnap 2 órát, hazamentek. Harmadnap 3 órát, te közben elmész 1 órára.
Egy hét múlva megpróbáljátok az ottalvást.
Van, ahol beviszed és szevasz, nem maradhatsz.
3/4 anonim válasza:
Szia!Nálunk úgy volt az első nap, hogy bevittem, az óvónéni fogta a kezét és elköszönt tőlem.Én csak lestem, hogy ez a beszoktatás. Akkor nem is volt gond.Nagyon tetszett neki.Most viszont nagyon sírós lett.Reggel nehezen enged el, és már ebéd előtt követel, sír.
4/4 anonim válasza:
Nálunk sem lehetett maradni:(
1. nap 2 órát volt és nagyon jól elvolt.
2. nap 3 órát akartam hagyni, de telefonáltak, hogy vígasztalhatatlan és érte kell menni. Mondjuk már reggel sírva ment be.
3.nap sírva ment és 1 órát hagytam.
Utána jött 1,5 hét betegség. Mikor újra ment, reggel mindig sír, de amikor elhozom, már jó kedve van. Viszont itthon már szombaton mondja, hogy ő nem akar oviba menni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!